Kom med os til Indien - 10. klasse

Udvekslingen - bo sammen med en indisk familie

Indien er ét af verdens folkerigeste lande - og en vild oplevelse for de fleste. På Eisbjerghus Internationale Efterskole elsker vi Indien, og vi har mange års erfaring i at begå os i landet.

Du kan komme med til byen Guwahati den nordøstlige delstat Assam. Her bor du hos en værtsfamilie med tilknytning til Royal Global School, som er en ny og meget velfungerende skole med høje faglige ambitioner.

Du er godt forberedt

En rejse til Indien er ikke en bagatel. Der skal forberedelse til - så du kan begå dig i landet, og så du får det optimale ud af din tur.

På Eisbjerghus Internationale Efterskole har vi en fagpakke, der forbereder dig grundigt til mødet med det fremmede.

Vi forbereder dig til udvekslingen med fagene Going Global, der er rejseforberedelse, Global Citizenship, som er kulturforståelse og IGSCE Engelsk (Cambridge Engelsk). Du kan se mere om dine fag og deres indhold her.

Du er også vært

En udveksling er kun ægte, når tingene går begge veje. I løbet af dit efterskoleophold får du derfor besøg også fra Indien. Her lever inderne hos danske værtsfamilier og ser det af Danmark, som du har været med til at bestemme. Og hvad siger egentlig mest om Danmark? Den Lille Havfrue og Christiansborg eller Vollsmose og LEGO-land?

 

Om Royal Global School og Assam

Royal Global School er en næsten bybygget skole i Indiens Assam-provins. Skolen er rigtig flot og har høje, faglige ambitioner for dens elever.

Royal Global School ligger byen Guwahati, som med 1 mio. indbyggere er lidt mindre en København: Efter indiske forhold en mindre by, men Guwahati vokser til gengæld hurtigt disse år.

Assam-provinsen og Guwahati er fuld af seværdigheder af både naturmæssig og kulturel art. I nationalparkerne kan man møde elefanter og tigre, og selve byen er fuld af historiske, hinduistiske templer. Her kan man virkelig mærke historiens vingesus.

Besøg os!

Du er altid velkommen til at komme, få en snak og mærke stemningen.

Læs mere

Tilmeld dig nu!

Hvis du allerede ved, at det skal være os, kan du tilmelde dig her.

Tilmelding

Bestil materiale!

Få mere at vide om vores skole på mail eller almindelig post.

Læs mere

@Eisbjerghus - Instagram

Følg vores dagligdag på Instagram 

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik