Kom med os til Indien - 10. klasse

Udvekslingen - bo sammen med en indisk familie

Indien er ét af verdens folkerigeste lande - og en vild oplevelse for de fleste. På Eisbjerghus Internationale Efterskole elsker vi Indien, og vi har mange års erfaring i at begå os i landet.

Du kan komme med til byen Guwahati den nordøstlige delstat Assam. Her bor du hos en værtsfamilie med tilknytning til Royal Global School, som er en ny og meget velfungerende skole med høje faglige ambitioner.

Du er godt forberedt

En rejse til Indien er ikke en bagatel. Der skal forberedelse til - så du kan begå dig i landet, og så du får det optimale ud af din tur.

På Eisbjerghus Internationale Efterskole har vi en fagpakke, der forbereder dig grundigt til mødet med det fremmede.

Going Global er vores rejseforberedelse, der lærer dig alt det praktiske, du skal vide, før du rejser langt væk. Samtidig giver faget dig en solid og konkret viden om din destination. Læs mere

Global Citizenship er faget der træner dine interkulturelle kompetencer, samt hvad det vil sige at være medborger i det globale samfund. Vi sætter din egen viden ind i nye forståelsesrammer og kobler det kendte og nære med det ukendte og nye. Fagligt og kulturelt arbejder vi lokalt, nationalt og globalt for at give dig forskellige perspektiver og og vise, hvad vores egen kultur er for en størrelse i mødet med det fremmede. Læs mere

IGCSE English er det Internationale fag fra Cambridge University i England. Her får du en direkte oplevelse af, hvordan det er at studere og blive undervist på engelsk. Du får et internationalt anerkendt certifikat, der beviser din evne til at tage eksamen på engelsk. Læs mere

Du er også vært

En udveksling er kun ægte, når tingene går begge veje. I løbet af dit efterskoleophold får du derfor besøg også fra Indien. Her lever inderne hos danske værtsfamilier og ser det af Danmark, som du har været med til at bestemme. Og hvad siger egentlig mest om Danmark? Den Lille Havfrue og Christiansborg eller Vollsmose og LEGO-land?

 

Om Royal Global School og Assam

Royal Global School er en næsten bybygget skole i Indiens Assam-provins. Skolen er rigtig flot og har høje, faglige ambitioner for dens elever.

Royal Global School ligger byen Guwahati, som med 1 mio. indbyggere er lidt mindre en København: Efter indiske forhold en mindre by, men Guwahati vokser til gengæld hurtigt disse år.

Assam-provinsen og Guwahati er fuld af seværdigheder af både naturmæssig og kulturel art. I nationalparkerne kan man møde elefanter og tigre, og selve byen er fuld af historiske, hinduistiske templer. Her kan man virkelig mærke historiens vingesus.

Har du spørgsmål?

Find svarene under FAQ, hvor du/I finder svar på de mest gængse spørgsmål - eller du/I kan ringe eller kontakte os på mail.

Gå til FAQ

Kom på besøg!

Overvejer du at tage 9. eller 10. klasse på efterskole, så kom og få en forsmag på vores hverdag - den er ikke kedelig!

Læs mere

Tilmeld dig nu!

Hvis du allerede nu ved, at du vil tilbringe et efterskoleår hos os, har vi gjort tilmeldingen let...

Tilmelding

Bestil materiale!

Få tilsendt mere information om vores skole, så du træffer det rigtige valg.

Læs mere

@Eisbjerghus - Instagram

Følg vores dagligdag på Instagram 

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik