Rejse-efterskole-til-Japan_Osaka.jpg

Japan, Osaka - 10. klasse

Den nyeste rejsedestination på Eisbjerghus Internationale Efterskole er til Japan, hvor vi skal besøge den japanske millionby Osaka. Byen ligger på hovedøen Honshu og er med sine 2,872 mio. indbyggere den tredjestørste by i Japan, efter Tokyo og Yokohama. Geografisk ligger Osaka ved Yodo flodens udmunding i Osaka Bugt midt i Kansai-regionen.

Kontrasternes land

Der er gode muligheder for at opleve spændingsfeltet mellem det hypermoderne og det traditionelle Japan. Af samme grund er Osaka et populært sted at besøge for turister.

Historiske set har Osaka været Japans handelscentrum, da byen har været den nærmeste havneby til landets tidligere hovedstad Kyoto. Populært kalder man Osaka for “Japans mave” eller “nationens køkken”, da Osaka er kendt for sin udsøgte madkultur.

I Japan samarbejde vi med to partnerskoler. 

  1. Osaka YMCA International High School
    Skolen er kendt for den kreative og engagerede undervisning. Skolens motto er “Celebrate our differences” og målet er at uddanne eleverne til at begå sig som verdensborgere i en globaliseret verden.
  2. Osaka YMCA International School
    Den internationale profil understreges af at WASC (Western Association of Schools and Colleges) har certificeret Osaka YMCA International School. WASC-certificeringen er kendt fra det amerikanske skolesystem. Der er derfor en del elever med international baggrund der går på Osaka YMCA International High School.

Se skolens hjemmeside her: Osaka YMCA International High School og Osaka YMCA International School

Den faglige profil

På Eisbjerghus Internationale Efterskole underviser vi i en række fag, der forbereder dig til din udveksling og globaliseringen.

Going Global er vores rejseforberedelse, der lærer dig alt det praktiske, du skal vide, før du rejser langt væk, og giver dig en solid og konkret viden om din destination. Læs mere om Going Global

Global Perspectives er faget, der træner dine interkultu­relle kompetencer, og du bliver klogere på hvad, det vil sige at være medborger i det globale samfund. Vi sætter din egen viden i nye forståelsesrammer og kobler det nære med det fjerne og det kendte med det ukendte. Fagligt og kulturelt arbejder vi lokalt, nationalt og globalt for at give dig forskellige perspektiver og for, at du også ved hvad din egen kultur står for i mødet med det det nye og anderledes. Læs mere om Global Perspectives

IGCSE English er det Internationale fag  fra Cambridge University i England får du en direkte oplevelse af hvordan, det er at studere og blive undervist på engelsk. Du får et international anerkendt certifikat, der beviser din evne til at tage eksamen på engelsk. Læs mere om IGSCE English

International Class: I vores 10.kl. IC kan du tage en række Cambridge eksamener, og du har muligheden for at få et IGCSE certifi­kat. 

Har du spørgsmål?

Find svarene under FAQ, hvor du/I finder svar på de mest gængse spørgsmål - eller du/I kan ringe eller kontakte os på mail.

Gå til FAQ

Kom på besøg!

Overvejer du at tage 9. eller 10. klasse på efterskole, så kom og få en forsmag på vores hverdag - den er ikke kedelig!

Læs mere

Tilmeld dig nu!

Hvis du allerede nu ved, at du vil tilbringe et efterskoleår hos os, har vi gjort tilmeldingen let...

Tilmelding

Bestil materiale!

Få tilsendt mere information om vores skole, så du træffer det rigtige valg.

Læs mere

@Eisbjerghus - Instagram

Følg vores dagligdag på Instagram 

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik