Rejse-efterskole-til-Japan_Osaka.jpg

Japan, Osaka - 10. klasse

Tag til Japan med efterskolen

Japan er fantastisk. Tag med os til Osaka - og bo hos vores partnere. Du følger livet i en japansk familie og på vores partnerskoler. I fritiden er du sammen med dine efterskolevenner for at opleve og udforske Japan. 

Osaka ligger på hovedøen Honshu og er med sine 2,872 mio. indbyggere den tredjestørste by i Japan, efter Tokyo og Yokohama. Geografisk ligger Osaka ved Yodo flodens udmunding i Osaka Bugt midt i Kansai-regionen.

I Japan samarbejder vi med Osaka WMCA International High School og Osaka WMCA International School.

Vi forbereder dig grundigt

Udveksling er en stor oplevelse - og også en stor opgave. Derfor forbereder vi dig grundigt. På Eisbjerghus Internationale Efterskole har vi følgende fagpakke, som forbereder dig på turen:

Going Global er vores rejseforberedelse, der lærer dig alt det praktiske, du skal vide, før du rejser langt væk, og giver dig en solid og konkret viden om din destination. Læs mere om Going Global

Global Perspectives er faget, der træner dine interkultu­relle kompetencer, og du bliver klogere på hvad, det vil sige at være medborger i det globale samfund. Vi sætter din egen viden i nye forståelsesrammer og kobler det nære med det fjerne og det kendte med det ukendte. Fagligt og kulturelt arbejder vi lokalt, nationalt og globalt for at give dig forskellige perspektiver og for, at du også ved hvad din egen kultur står for i mødet med det det nye og anderledes. Læs mere om Global Perspectives

IGCSE English er det Internationale fag  fra Cambridge University i England får du en direkte oplevelse af hvordan, det er at studere og blive undervist på engelsk. Du får et international anerkendt certifikat, der beviser din evne til at tage eksamen på engelsk. Læs mere om IGSCE English

International Class: I vores 10.kl. IC kan du tage en række Cambridge eksamener, og du har muligheden for at få et IGCSE certifi­kat. 

Japanerne kommer til Danmark

Udveksling er naturligvis gensidig: Japanerne kommer også til Danmark for at lære om vores, lille land i Nordeuropa. Du er med til at bestemme, hvad de skal se og opleve. På denne måde får du også et helt anderledes blik på Danmark og dig selv.

Om Osaka og vores partnerskoler

Osaka har ca. 2,8 mio. indbyggere, og er Japans tredjestørste by. Osaka er et spændende miks af det nye og det traditionelle, og er på denne måde et spejl af Japans stærke tendens til både at være traditionel og meget moderne på samme tid. Osaka er også kendt for sin madkultur.

Vores partnerskoler er kendte for kreativ og engagerende undervisning sant for at uddanne eleverne til at være verdensborgere i en globaliseret verden. Osaka WMCA International School er desuden WASC-certificeret, hvilket betyder at rigtig mange elever med en international baggrund søger netop denne skole (WASC er en certificering, der primært bruges i det amerikanske skolesystem).

Besøg os!

Du er altid velkommen til at komme, få en snak og mærke stemningen.

Læs mere

Tilmeld dig nu!

Hvis du allerede ved, at det skal være os, kan du tilmelde dig her.

Tilmelding