Kina 10 klasse.jpg

Kina, 10. klasse

Bliv del af en kinesisk familie

Når vi tager til Kina med efterskolen, er der for at bo og leve sammen med en kinesisk familie. Din værtsfamilie findes i vores gode netværk omkring Shi Shi High School i byen Chengdu, som er vores faste samarbejdspartner.

Når du ikke er hos din værtsfamilie eller følger undervisning, er du sammen med dine efterskolevenner for at opleve Kina.

Vi forbereder dig på rejsen

Det kan være en stor mundfuld at tage langt væk og bo hos en fremmed familie. På Eisbjerghus Internationale Efterskole sørger vi for, at du er klædt grundigt på - praktisk og kulturelt. Det gør vi både for din sikkerheds skyld, og for at du kan få det optimale ud af rejsen sammen med dine venner.

På Eisbjerghus Internationale Efterskole har vi en fagpakke, der forbereder dig grundigt til mødet med det fremmede.

Going Global er vores rejseforberedelse, der lærer dig alt det praktiske, du skal vide, før du rejser langt væk. Samtidig giver faget dig en solid og konkret viden om din destination. Læs mere

Global Citizenship er faget der træner dine interkulturelle kompetencer, samt hvad det vil sige at være medborger i det globale samfund. Vi sætter din egen viden ind i nye forståelsesrammer og kobler det kendte og nære med det ukendte og nye. Fagligt og kulturelt arbejder vi lokalt, nationalt og globalt for at give dig forskellige perspektiver og vise, hvad vores egen kultur er for en størrelse i mødet med det fremmede. Læs mere

IGCSE English er det Internationale fag fra Cambridge University i England. Her får du en direkte oplevelse af, hvordan det er at studere og blive undervist på engelsk. Du får et internationalt anerkendt certifikat, der beviser din evne til at tage eksamen på engelsk. Læs mere

Du får selv gæster fra Kina

En del af udvekslingen er naturligvis også selv at tage imod gæster. Når dine kinesiske venner kommer og besøger os, bliver de indkvarteret blandt danske værtsfamilier, og her kommer du også på banen: Du er med til at beslutte, hvad de kinesiske unge skal se her i Danmark, og hvordan vores land skal præsenteres for nogle, der er langt væk hjemmefra. 

Om Chengdu og Shi Shi High School

Chengdu er en hovedstad i Kinas Sichuan-provins, og rummer ca. 14 mio. indbyggere. Her leves et meget moderne liv side om side med oldgamle buddhistiske og taoistiske traditioner.

Chengdu er en vigtig by i den moderne, kinesiske økonomi, og har tidligere været udgangspunkt for den sydlige silkevej mellem Kina, Indien og Eruopa. Omkring Chengdu kan man også finde de berømte kæmpe-pandaer i en stor nationalpark med tilknyttet forskningscenter, som vi selvfølgelig skal ud og besøge.

Shi Shi High School er én af de allerældste skoler i verden - og muligvis den ældste. Nutidens skole findes på samme sted, som Kinas første skole under Han-dynastiet omkring 140 f.kr. Shi Shi High School er blandt de 100 bedste i Kina, og er derfor en eftertragtet eliteskole. Du kan besøge skolens hjemmeside her

Besøg os!

Du er altid velkommen til at komme, få en snak og mærke stemningen.

Læs mere

Tilmeld dig nu!

Hvis du allerede ved, at det skal være os, kan du tilmelde dig her.

Tilmelding