Kina 10 klasse.jpg

Kina, Chengdu - 10. klasse

Lær kinesisk på efterskole og oplev Kina

Kunne du tænke dig at lære at tale kinesisk og stifte bekendtskab med den kinesiske kultur?

Chengdu i Kina er et nyere tiltag i Eisbjerghus Internationale Efterskoles udvekslings­program. Vi glæder os til at tage dig med til denne fan­tastiske destination, hvor Kinas nye hypermoderne og dynamiske kultur eksisterer side om side med de ældgamle buddhistiske og taoistiske templer.

I Chengdu udveksler vi med Shi Shi High School, der holder den uofficielle verdens­rekord i at være den ældste eksisterende skole i verden. Skolen står i dag på stedet, hvor Kinas første skole blev grundlagt under Han Dynastiet omkring 140.f.kr.
Skolen rangerer blandt de top 100 bedste skoler i Kina, og for mange elever og forældre betragtes det at gå på Shishi High School som et privilegium på linie med at blive optaget på de bedste universiteter. Skolen har 3000 elever mellem 16-18 år og ca 300 lærere.

Skolen har siden år 2000 deltaget i flere nationale konkurrencer og vundet adskil­lige priser. Den er centralt placeret i byen og et kendt vare­mærke for Chengdu.

Se skolens hjemmeside her: Shishi Highschool

Oplev en kinesisk eliteskole

Som udvekslingselev kan du forvente indblik i hvordan en kinesisk eliteskole fungerer samtidig med, at du får nogle fantastiske natur- og kulturoplevelser i en af Kinas ældste og mest dynamiske byer.

Chengdu har været kendt som kulturhovedstad i tusindvis af år og var udgangspunkt for den sydlige Silkevej mel­lem Kina, Indien og Europa. I dag er Chengdu hovedstad i Sichuan Provinsen og et vigtigt centrum for økonomi, transport og IT-kommunikation i Vest-Kina.

Endelig er Chengdu også kendt for at have verdens største park og forskningscenter for kæmpepandaer. Vi skal selvfølgelig ud og besøge parken og pandaerne og samtidig høre om arbejdet med at bevare gode livsbetingelser for dette specielle dyr.

Den faglige profil

På Eisbjerghus Internationale Efterskole underviser vi i en række fag, der forbereder dig til din udveksling og globaliseringen.

Going Global er vores rejseforberedelse, der lærer dig alt det praktiske, du skal vide, før du rejser langt væk, og giver dig en solid og konkret viden om din destination. Læs mere om Going Global

Global Perspectives er faget, der træner dine interkultu­relle kompetencer, og du bliver klogere på hvad, det vil sige at være medborger i det globale samfund. Vi sætter din egen viden i nye forståelsesrammer og kobler det nære med det fjerne og det kendte med det ukendte. Fagligt og kulturelt arbejder vi lokalt, nationalt og globalt for at give dig forskellige perspektiver og for, at du også ved hvad din egen kultur står for i mødet med det det nye og anderledes. Læs mere om Global Perspectives

IGCSE English er det Internationale fag  fra Cambridge University i England får du en direkte oplevelse af hvordan, det er at studere og blive undervist på engelsk. Du får et international anerkendt certifikat, der beviser din evne til at tage eksamen på engelsk. Læs mere om IGCSE English

International Class: I vores 10.kl. IC kan du tage en række Cambridge eksamener, og du har muligheden for at få et IGCSE certifi­kat.

Har du spørgsmål?

Find svarene under FAQ, hvor du/I finder svar på de mest gængse spørgsmål - eller du/I kan ringe eller kontakte os på mail.

Gå til FAQ

Kom på besøg!

Overvejer du at tage 9. eller 10. klasse på efterskole, så kom og få en forsmag på vores hverdag - den er ikke kedelig!

Læs mere

Tilmeld dig nu!

Hvis du allerede nu ved, at du vil tilbringe et efterskoleår hos os, har vi gjort tilmeldingen let...

Tilmelding

Bestil materiale!

Få tilsendt mere information om vores skole, så du træffer det rigtige valg.

Læs mere

@Eisbjerghus - Instagram

Følg vores dagligdag på Instagram 

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik