Spansk 10 klasse.jpg

Spanien, San Sebastian - 10. klasse

Kunne du tænke dig at have spansk på efterskole og få den spanske kultur ind under huden?

El Colegio de Saegrada Corazon er en privatskole, der bliver drevet af brødreordenen, Los Hermanos de Sagrada Corazon. Skolen ligger i San Sebastian i Baskerlandet i Spanien. San Sebastian er kendt som et lille ferieparadis gemt lidt væk fra alfarvej for foden af Pyrenæerne.

Skolen har cirka 400 elever i alderen 2-18 år. Selvom skolen traditionelt bygger på den katol­ske kultur og traditioner, fylder religionen ikke meget i hverdagen. Skolen ligger ved floden Urumea tæt på centrum af San Sebastian, og roning på floden er en af de mange sportsgrene, som eleverne dyrker på skolen.

Skolen har et højt fagligt niveau, og udover den daglige undervisning kan eleverne melde sig til ekstra undervisning samt dyrke mange fritidsinteresser på skolen. Eisbjerghus’ 10. klasse udveksler med eleverne fra første bachillearato, der svarer til vores gymnasium.

Se skolens hjemmeside: El Colegio de Saegrada Corazon

Fra paradisstrand til tapas og byliv
San Sebastian har med sine 185.000 indbyggere både storbyens charme, men også intimitet med sine tre badestrande, der er kendt som nogle af de bedste i Spanien. Hvert år i september afholdes der i San Sebatian en kortfilms­festival, og dét trækker mange besøgende til byen.

Byens traditionelle erhvervsliv har gennem tiderne været meget tæt knyttet til havet, og fiskerflåden fylder stadigvæk i havnen. Den stolte baskiske kultur mærkes tydeligt i San Sebastian både i mad, musik og sprog og i den gamle bydel finder man mange charme­rende caféer og butikker.

Den faglige profil

På Eisbjerghus Internationale Efterskole underviser vi i en række fag, der forbereder dig til din udveksling og globaliseringen.

Going Global er vores rejseforberedelse, der lærer dig alt det praktiske, du skal vide, før du rejser langt væk, og giver dig en solid og konkret viden om din destination. Læs mere om Going Global

Global Perspectives er faget, der træner dine interkultu­relle kompetencer, og du bliver klogere på hvad, det vil sige at være medborger i det globale samfund. Vi sætter din egen viden i nye forståelsesrammer og kobler det nære med det fjerne og det kendte med det ukendte. Fagligt og kulturelt arbejder vi lokalt, nationalt og globalt for at give dig forskellige perspektiver og for, at du også ved hvad din egen kultur står for i mødet med det det nye og anderledes. Læs mere om Global Perspectives

IGCSE English er det Internationale fag  fra Cambridge University i England får du en direkte oplevelse af hvordan, det er at studere og blive undervist på engelsk. Du får et international anerkendt certifikat, der beviser din evne til at tage eksamen på engelsk. Læs mere om IGSCE English

International Class: I vores 10.kl. IC kan du tage en række Cambridge eksamener, og du har muligheden for at få et IGCSE certifi­kat.

Har du spørgsmål?

Find svarene under FAQ, hvor du/I finder svar på de mest gængse spørgsmål - eller du/I kan ringe eller kontakte os på mail.

Gå til FAQ

Kom på besøg!

Overvejer du at tage 9. eller 10. klasse på efterskole, så kom og få en forsmag på vores hverdag - den er ikke kedelig!

Læs mere

Tilmeld dig nu!

Hvis du allerede nu ved, at du vil tilbringe et efterskoleår hos os, har vi gjort tilmeldingen let...

Tilmelding

Bestil materiale!

Få tilsendt mere information om vores skole, så du træffer det rigtige valg.

Læs mere

@Eisbjerghus - Instagram

Følg vores dagligdag på Instagram 

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik