nyt gammelt2.jpg

Sydkorea - Seoul 10. klasse

Kunne du tænke dig at besøge Seoul, en by hvor østens mystik møder det moderne asien?

Vores nyeste udvekslingsprogram går til Seoul, en by med der officielt har ca. 10 mill. indbyggere, men med forstæderne har op i mod 22 mill. indbyggere. Seoul er en by hvor østens traditioner går hånd i hånd med de vestlige impulser som der er mange af.

Vi samarbejder i Seoul med Seoul Metropolitan Office of Education (SMOE), som har en meget stor interesse for de danske frie skoler, og vores måde at arbejde med det hele menneske. Til dette har de sat et kæmpe projekt i søen, Odysse Projects, som er en række skoler der har fået mange penge til at udvikle en skolekultur der har inspiration fra de danske skoler.

Vi modtager de første gæster fra Seoul i januar 2018, og tager selv på et for-besøg i Seoul i maj måned for at forberede vores udveksling til skoleåret 2018/2019. 

Skolen vi skal udveksle med ligger i Seoul, og du får derfor mulighed for at opleve en skolegang midt i en storby. Det faglige niveau er meget højt og interessen for et samarbejde med Danmark utrolig stort. Der vil være homestays, så du kommer helt tæt på den Sydkoreanske kultur.

Fra østen i sidegaden til de store kontorbygninger

Seoul er en by som rummer kontraster og muligheder. K-pop bands optræder på gaden, E-sport er kæmpe stort, men samtidig vil man opleve unge koreaner gå i de traditionnele kjoler når man besøger det kongelige palads midt i byen. Når kirsebærtræerne blomstrer, med bjergene i baggrunden, så findes der ikke mange smukkere steder i verden.

Sydkorea har stor lyst til at udvikle sig, og rummer nogle af verdens største virksomheder, Samsung, LG og Hyundai, men det gøres med afsæt i deres kultur. Sydkoreaner er meget gæstfrie, og utrolig høflige, så et besøg i deres land vil give anledning til et besøg senere i livet.

 

Den faglige profil

På Eisbjerghus Internationale Efterskole underviser vi i en række fag, der forbereder dig til din udveksling og globaliseringen.

Going Global er vores rejseforberedelse, der lærer dig alt det praktiske, du skal vide, før du rejser langt væk, og giver dig en solid og konkret viden om din destination. Læs mere om Going Global

Global Perspectives er faget, der træner dine interkultu­relle kompetencer, og du bliver klogere på hvad, det vil sige at være medborger i det globale samfund. Vi sætter din egen viden i nye forståelsesrammer og kobler det nære med det fjerne og det kendte med det ukendte. Fagligt og kulturelt arbejder vi lokalt, nationalt og globalt for at give dig forskellige perspektiver og for, at du også ved hvad din egen kultur står for i mødet med det det nye og anderledes. Læs mere om Global Perspectives

IGCSE English er det Internationale fag  fra Cambridge University i England får du en direkte oplevelse af hvordan, det er at studere og blive undervist på engelsk. Du får et international anerkendt certifikat, der beviser din evne til at tage eksamen på engelsk. Læs mere om IGSCE English

International Class: I vores 10.kl. IC kan du tage en række Cambridge eksamener, og du har muligheden for at få et IGCSE certifi­kat.

Har du spørgsmål?

Find svarene under FAQ, hvor du/I finder svar på de mest gængse spørgsmål - eller du/I kan ringe eller kontakte os på mail.

Gå til FAQ

Kom på besøg!

Overvejer du at tage 9. eller 10. klasse på efterskole, så kom og få en forsmag på vores hverdag - den er ikke kedelig!

Læs mere

Tilmeld dig nu!

Hvis du allerede nu ved, at du vil tilbringe et efterskoleår hos os, har vi gjort tilmeldingen let...

Tilmelding

Bestil materiale!

Få tilsendt mere information om vores skole, så du træffer det rigtige valg.

Læs mere

@Eisbjerghus - Instagram

Følg vores dagligdag på Instagram 

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik