nyt gammelt2.jpg

Sydkorea, 10. klasse

Du lever i en sydkoreansk familie

En udveksling er mere end en rejse - på udvekslingen kommer du helt tæt på livet der, hvor du er. Når vi tager til Seoul i Sydkorea, bliver du indkvarteret hos en koreansk familie. På den måde får du en tryg base i byområdet med omtrent 22 mio. indbyggere.

I Seoul samarbejder vi med Seoul Metropolitan Office of Education.

Vi forbereder dig grundigt

Udvekslingen med et fremmed land er en udfordring. Men med den rigtige forberedelse, bliver det en stor oplevelse for dig. Vi har sammensat en fagpakke, som forbereder dig bedst muligt på turen:

Going Global er vores rejseforberedelse, der lærer dig alt det praktiske, du skal vide, før du rejser langt væk, og giver dig en solid og konkret viden om din destination. Læs mere om Going Global

Global Perspectives er faget, der træner dine interkultu­relle kompetencer, og du bliver klogere på hvad, det vil sige at være medborger i det globale samfund. Vi sætter din egen viden i nye forståelsesrammer og kobler det nære med det fjerne og det kendte med det ukendte. Fagligt og kulturelt arbejder vi lokalt, nationalt og globalt for at give dig forskellige perspektiver og for, at du også ved hvad din egen kultur står for i mødet med det det nye og anderledes. Læs mere om Global Perspectives

IGCSE English er det Internationale fag  fra Cambridge University i England får du en direkte oplevelse af hvordan, det er at studere og blive undervist på engelsk. Du får et international anerkendt certifikat, der beviser din evne til at tage eksamen på engelsk. Læs mere om IGSCE English

International Class: I vores 10.kl. IC kan du tage en række Cambridge eksamener, og du har muligheden for at få et IGCSE certifi­kat.

Du får besøg selv besøg af koreanerne

En udveksling går naturligvis begge veje. Så i løbet af dit skoleår på Eisbjerghus Internationale Efterskole får vi besøg fra Sydkorea. Her bor dine nye venner hos danske værtsfamilier, og du er med til at bestemme, hvordan de skal opleve Danmark.

Om Sydkorea og vores partnere

Skolen, vi udveksler med, ligger midt i Seoul, så du får virkelig mulighed for mærke storbyens puls og stemning. Du vil opleve, hvordan de store gader er meget vestligt prægede, mens Østen og de traditionelle træder frem i sidegaderne. Koreanerne er f.eks. vilde med eSport, men er samtidig på mange måder rodsfæstede og bærer traditionelle klædedragter ved særlige lejligheder.

Samsung, LG og Hyundai er stolte, koreanske virksomheder - det vidner noget om landets store appetit på at udvikle sig.

De senere år er koreanerne blevet meget interesserede og inspirerede af dansk skolekultur. Det er vi selvfølgelig rigtig stolte af.

Besøg os!

Du er altid velkommen til at komme, få en snak og mærke stemningen.

Læs mere

Tilmeld dig nu!

Hvis du allerede ved, at det skal være os, kan du tilmelde dig her.

Tilmelding