Rejse-efterskole-til-Japan_Osaka.jpg

Udvekslinger

Vil du med vores efterskole ud i verden?

Et af årets absolutte højdepunkter på Eisbjerghus Internationale Efterskole er, når vi alle i mindre grupper tager ud i verden på en udvekslingsrejse. I undervisningen på efterskole arbejder vi seriøst med de respektive rejsemål, så du er bedst muligt forberedt på de oplevelser, der venter dig, når du skal på udveksling.

Hvor du rejser hen med din klasse og dine lærere kommer an på hvilken linje, du vælger. Vi udveksler med andre Cambridgeskoler i:

Hør nogle af vores tidligere elever fortælle om deres oplevelser med udvekslinger.

Du bliver en del af familien

Idéen med vores udveksling er, at du bliver sat sammen med en elev fra partnerskolen – din vært – som du i de fleste tilfælde bor hos privat. Når du rejser ud i verden, flytter ind hos en familie og bliver en del af den, oplever du på egen krop, hvordan kulturen og hverdagslivet er i værtslandet.

På hverdage er du enten med din vært til undervisning, eller I følges til den aktivitet eller tur, som er planlagt for hele rejsegruppen. Fritiden bruger du sammen med din udvekslingspartner, og i weekenden er der ofte planlagt et fælles arrangement.

Du får selv besøg udefra

I de fleste tilfælde kommer elever fra vore partnerskoler også på besøg på vores efterskole. Din udvekslingspartner bor sammen med dig på dit værelse her på skolen, og i weekenden tager I hjem til dig og dine forældre.

Har du spørgsmål?

Find svarene under FAQ, hvor du/I finder svar på de mest gængse spørgsmål - eller du/I kan ringe eller kontakte os på mail.

Gå til FAQ

Kom på besøg!

Overvejer du at tage 9. eller 10. klasse på efterskole, så kom og få en forsmag på vores hverdag - den er ikke kedelig!

Læs mere

Tilmeld dig nu!

Hvis du allerede nu ved, at du vil tilbringe et efterskoleår hos os, har vi gjort tilmeldingen let...

Tilmelding

Bestil materiale!

Få tilsendt mere information om vores skole, så du træffer det rigtige valg.

Læs mere

@Eisbjerghus - Instagram

Følg vores dagligdag på Instagram 

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik