IMG_3462.JPG

Frankrig, Paris- 9. klasse

Smag på fantastiske Frankrig - lær fransk på efterskole

Kunne du tænke dig at lære mere om fransk kultur og evt. lære fransk på efterskole? Kom på udveksling med rejsen til byernes by, Paris, i Frankrig.Vi indleder i 2017/2018 vores samarbejde med Prepasup, en skole der forbereder eleverne på et studieliv på de bedste universiteter i Frankrig og Europa. Skolen ligger i Latinerkvarteret i Paris. Det er en skole der profilerer sig med et højt fagligt niveau.

Eleverne som vi udveksler med, går i en europæisk klasse, hvor de undervises på engelsk, og kommer fra Paris eller oplandet til Paris.

Det multikulturelle Frankrig

Da det er et meget multikulturelt samfund, kommer udvekslingselever på Eisbjerghus Internationale Efterskole med vidt forskellige baggrunde, hvilket giver store og anderle­des oplevelser, når vi skal med eleverne hjem og bo. Enkelte elever bor i skolens kostskoleafdeling.

Spændende fransk kultur

I Paris er der mange eksempler på Frankrigs store betydning for Europa, og med valget af en ny præsident har Frankrig taget skridt til en endnu større globalisering. Der bliver mulighed for, sammen med vores franske værter, at besøge nogle af de spændende steder i Paris, som eksempelvis Pantheon, Notre Dame, Eifeltårnet og meget, meget andet.

3 dages EU tur til Bruxelles

Som en del af undervisningen i historie og samfundsfag vil du som elev i 9. Klasse komme på en spændende og lærerig 3 dages studietur til Bruxelles.

Læs mere her

 


Har du spørgsmål?

Find svarene under FAQ, hvor du/I finder svar på de mest gængse spørgsmål - eller du/I kan ringe eller kontakte os på mail.

Gå til FAQ

Kom på besøg!

Overvejer du at tage 9. eller 10. klasse på efterskole, så kom og få en forsmag på vores hverdag - den er ikke kedelig!

Læs mere

Tilmeld dig nu!

Hvis du allerede nu ved, at du vil tilbringe et efterskoleår hos os, har vi gjort tilmeldingen let...

Tilmelding

Bestil materiale!

Få tilsendt mere information om vores skole, så du træffer det rigtige valg.

Læs mere

@Eisbjerghus - Instagram

Følg vores dagligdag på Instagram 

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik