IMG_3462.JPG

Tag med vennerne til Frankrig - 9. klasse

Udvekslingen - du bor og lever i Paris

Vil du gerne prøve at leve i en parisisk familie? Synes du - ligesom os - at det franske er fascinerende?

Eisbjerghus Internationale Efterskole har en udvekslingsaftale med Prepasup, som er er en forberedende skole med gymnasiepræg til de bedste universiteter i Frankrig og resten af Europa. Skolen ligger midt i Paris' berømte latinerkvarter.

Du kommer til enten at bo hos en fransk familie eller blive indlogeret på skolens kostskoleafdeling. I Paris oplever du både studielivet og kommer tæt på både dagligliv og seværdigheder i verdensbyen sammen med vennerne fra efterskolen.

Forberedelsen - vi klæder dig grundigt på

Udvekslingen til Paris er meget mere end en turistrejse. For at du får det optimale ud af turen, skal du naturligvis være grundigt forberedt. Vores fagpakke forbereder dig, så du får det maksimale ud af det hele. 

Disse fag forbereder dig til udveksling og til globaliseringen i det hele taget.

Going Global er vores rejseforberedelse, der lærer dig alt det praktiske, du skal vide, før du rejser langt væk. Samtidig giver faget dig en solid og konkret viden om din destination. Læs mere

Global Citizenship er faget der træner dine interkulturelle kompetencer, samt hvad det vil sige at være medborger i det globale samfund. Vi sætter din egen viden ind i nye forståelsesrammer og kobler det kendte og nære med det ukendte og nye. Fagligt og kulturelt arbejder vi lokalt, nationalt og globalt for at give dig forskellige perspektiver og og vise, hvad vores egen kultur er for en størrelse i mødet med det fremmede. Læs mere

IGCSE English er det Internationale fag fra Cambridge University i England. Her får du en direkte oplevelse af, hvordan det er at studere og blive undervist på engelsk. Du får et internationalt anerkendt certifikat, der beviser din evne til at tage eksamen på engelsk. Læs mere

Genbesøg fra Paris

Det er ikke kun os fra efterskolen, der tager afsted. Vi får også besøg den anden vej. Her bliver franskmændene indlogeret i vores netværk af danske værtsfamilier. Når franskmændene besøger os, er du med til at bestemme, hvad de skal se og opleve. Det er ofte en stor oplevelse at tænke over, hvad der egentlig er dansk - og hvad vi gerne vil vise nogen, der måske aldrig har været i vores lille land.

Om Paris og Frankrig

Du tænker måske, at Frankrig minder meget om Danmark. Det er rigtigt på mange måder, men du vil også opleve en række slående forskelle: Frankrig er f.eks. et meget mere multikulturelt samfund - og det meste er bare større i et land med mere end 60 mio. indbyggere. Der er også helt andre regler for omgangen mellem lærere og elever - både de skrevne og de uskrevne regler.

På turen til Paris kommer vi tæt på nogle af de ting, der har gjort Frankrig til et af mest betydningsfulde lande i verdenshistorien, f.eks. kulturminder, museer og mindesmærker. Vi skal selvfølgelig besøge særlige steder som Notre Dame-katedralen, Pantheon og Eiffeltårnet. 

Om vores samarbejdspartner

Prepasup er en gymnasieskole på eliteniveau midt i Paris. Skolen arbejder for højeste faglige niveau, men søger også at integrere det sociale og menneskelige på en god og vedkommende måde.

På skolen møder du franskmænd fra Paris og omegn, der er på vej videre mod uddannelse og job - helt ligesom dig. Eleverne på Prepasup er typisk rigtig gode til engelsk.

 

 


Har du spørgsmål?

Find svarene under FAQ, hvor du/I finder svar på de mest gængse spørgsmål - eller du/I kan ringe eller kontakte os på mail.

Gå til FAQ

Kom på besøg!

Overvejer du at tage 9. eller 10. klasse på efterskole, så kom og få en forsmag på vores hverdag - den er ikke kedelig!

Læs mere

Tilmeld dig nu!

Hvis du allerede nu ved, at du vil tilbringe et efterskoleår hos os, har vi gjort tilmeldingen let...

Tilmelding

Bestil materiale!

Få tilsendt mere information om vores skole, så du træffer det rigtige valg.

Læs mere

@Eisbjerghus - Instagram

Følg vores dagligdag på Instagram 

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik