Tag med efterskolen til Indien - 9. klasse

Udvekslingen - du lever i en indisk familie

Kunne du tænke dig at komme til Indien med efterskolen? Helt tæt på dagligdagen i verdens største demokrati?

På Eisbjerghus Internationale Efterskole rejser vi hvert år til staten Assam, hvor vi besøger Royal Global School og vores værtsfamilier i byen Guwahati.

Du kommer til at bo selv sammen med en indisk familie og følge undervisning sammen med indiske medstuderende. 

Mens vi er afsted, laver du selvfølgelig også en masse med dine rejsekammerater fra efterskolen.

Forberedelsen - vi klæder dig grundigt på

Inden vi tager afsted skal forberedelsen naturligvis være i orden. Både for sikkerhedens skyld og for at du får det optimale ud af turen. En udveksling er nemlig meget mere end en almindelig turistrejse.

Vi forbereder dig til udvekslingen med fagene Going Global, der er rejseforberedelse, Global Citizenship, som er kulturforståelse og IGSCE Engelsk (Cambridge Engelsk). Du kan se mere om dine fag og deres indhold her.

Genbesøg af dine nye, indiske venner

En rigtig udveksling går naturligvis begge veje. Derfor kommer der hvert år indiske elever til Eisbjerghus Internationale Efterskole.

Her bor de sammen med danske værtsfamilier - og du er med til at lave deres program, mens de er i Danmark: Hvad skal de opleve? Hvem skal de møde? Hvordan viser man Danmark til nogen, der aldrig har set vores lille land før?

Om Guwahati og Assam

Guwahati er en indisk storby med lige knap en mio. indbyggere. Her ligger vores samarbejdspartner, Royal Global School. Guwahati ligger ved Brahmaputrafloden og er en særegen blading af moderne og oldgammelt. Bl.a. finder man en række kendt hindu-helligdomme i byen, som også er et centrum for både transport og turisme.

Guwahati ligger delstaten Assam, som er én af Indiens nordøstlige provinser. Assam er bl.a. kendt for te, silke og én af de sidste fritlevende elefantpopulationer i Indien. Flere af delstatens regnskovsreservater er udnævnt til FN Verdensarv.

Om vores samarbejdspartner

Royal Global School er en moderne kost- og dagskole med elever fra børnehave til gymnasiealderen. Skolen lægger vægt på læring på højt niveau samtidig med traditionelle værdier. Eisbjerghus Internationale Efterskole har haft en godt samarbejde med Royal Global School siden 2015.

Besøg os!

Du er altid velkommen til at komme, få en snak og mærke stemningen.

Læs mere

Tilmeld dig nu!

Hvis du allerede ved, at det skal være os, kan du tilmelde dig her.

Tilmelding