indien 9 klasse.jpg

Tag med efterskolen til Indien - 9. klasse

Udvekslingen - du lever i en indisk familie

Kunne du tænke dig at komme til Indien med efterskolen? Helt tæt på dagligdagen i verdens største demokrati?

På Eisbjerghus Internationale Efterskole rejser vi hvert år til staten Kerala, hvor vi besøger Trivandrum International School og vores værtsfamilier her.

Du kommer til at bo selv sammen med en indisk familie og følge undervisning sammen med indiske medstuderende. 

Mens vi er afsted, laver du selvfølgelig også en masse med dine rejsekammerater fra efterskolen.

Forberedelsen - vi klæder dig grundigt på

Inden vi tager afsted skal forberedelsen naturligvis være i orden. Både for sikkerhedens skyld og for at du får det optimale ud af turen. En udveksling er nemlig meget mere end en almindelig turistrejse.

Følgende fag forbereder dig til udveksling og til globaliseringen.

Going Global er vores rejseforberedelse, der lærer dig alt det praktiske, du skal vide, før du rejser langt væk. Samtidig giver faget dig en solid og konkret viden om din destination. Læs mere

Global Citizenship er faget der træner dine interkulturelle kompetencer, samt hvad det vil sige at være medborger i det globale samfund. Vi sætter din egen viden ind i nye forståelsesrammer og kobler det kendte og nære med det ukendte og nye. Fagligt og kulturelt arbejder vi lokalt, nationalt og globalt for at give dig forskellige perspektiver og og vise, hvad vores egen kultur er for en størrelse i mødet med det fremmede. Læs mere

IGCSE English er det Internationale fag fra Cambridge University i England. Her får du en direkte oplevelse af, hvordan det er at studere og blive undervist på engelsk. Du får et internationalt anerkendt certifikat, der beviser din evne til at tage eksamen på engelsk. Læs mere

Genbesøg af dine nye, indiske venner

En rigtig udveksling går naturligvis begge veje. Derfor kommer der hvert år indiske elever til Eisbjerghus Internationale Efterskole.

Her bor de sammen med danske værtsfamilier - og du er med til at lave deres program, mens de er i Danmark: Hvad skal de opleve? Hvem skal de møde? Hvordan viser man Danmark til nogen, der aldrig har set vores lille land før?

Om Kerala og Trivandrum i Indien

Trivandrum er en moderne, indisk storby med ca. 750.000 indbyggere, som ligger delstaten Kerala på Indens sydvestlige spids. Kerala er en af Indiens mest udviklede stater med gode skoler og hospitaler samt et velfungerende politisk system.

Pga. de stabile forhold i delstaten kan man i Kerala finde en række af verdens største firmaer inden for bl.a. teknologi.

Kerala er samtidig kendt for sin paradisiske natur med lange, hvide sandstrande, palmetræer og de såkaldte "backwaters," som er idylliske søer bag kystlinjen af vand, der strømmer ned fra bjergene.

Om vores samarbejdspartner

Trivandrum International School ligger naturskønt ca. en times kørsel fra Trivandrum by. Skolen er globalt orienteret og har elever fra børnehave- til gymnasieniveau. Her mødes traditionel indisk kultur og moderne, international undervising. 

Skolen har både dagelever fra Trivandrum og omegn samt kostskoleelever, der bor på campus i hverdagene.

Trivandrum International School har et rigtig godt netværk i områdets uddannelses- og erhvervskredse. Der er derfor gode muligheder for at besøge vigtige virksomheder og institutioner i området.

Samarbejdet med Trivandrum International School giver os en unik mulighed for at opleve udviklingen i det moderne Indien.

Har du spørgsmål?

Find svarene under FAQ, hvor du/I finder svar på de mest gængse spørgsmål - eller du/I kan ringe eller kontakte os på mail.

Gå til FAQ

Kom på besøg!

Overvejer du at tage 9. eller 10. klasse på efterskole, så kom og få en forsmag på vores hverdag - den er ikke kedelig!

Læs mere

Tilmeld dig nu!

Hvis du allerede nu ved, at du vil tilbringe et efterskoleår hos os, har vi gjort tilmeldingen let...

Tilmelding

Bestil materiale!

Få tilsendt mere information om vores skole, så du træffer det rigtige valg.

Læs mere

@Eisbjerghus - Instagram

Følg vores dagligdag på Instagram 

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik