indien 9 klasse.jpg

Indien, Trivandrum - 9. klasse

Det vestlige og det traditionelle indien

Staten Kerala ligger på Indiens sydvestlige spids, og er en af de mest moderne og bedst udviklede stater i Indien. Siden oprettelsen i 1956 har der været stærke socialistiske strømninger, og selv i dag er kommunistpartiet statens største. Kerala har således på en række områder været førende i Indien, og er bredt anerkendt for sin gode infrastruktur, velfungerende skoler og hospitaler samt et relativt korruptionsfrit politisk system.

I de senere år har staten formået at udnytte denne situation til at tiltrække udenlandske investorer og arbejdspladser, der kommer for at nyde godt af Keralas veluddannede befolkning og fordelagtige erhvervsmiljø. I dag rummer staten, og særligt hovedstaden Trivandrum en række store teknologiparker, der huser nogle af verdens største firmaer.

Paradis i Indien

Kerala er desuden kendt for sin skønne paradisiske natur med lange hvide sandstrande, palmetræer overalt, og selvfølgelig de kendte Backwaters; hvor turister nyder at sejle på de lange indlandssøer og kanaler, der flyder ned fra bjergene mod havet.

En global skole

Trivandrum International School er smukt placeret i naturen, ca. en times kørsel udenfor Trivandrum by. Skolen er i udpræget grad globalt orienteret, og har elever fra børnehave til gymnasieniveau. Dette skaber et unik miks mellem indisk traditionel kultur, og moderne internationale standarder for undervisning.

Skolen har både dagelever fra Trivandrum og nærområde, og kostskoleelever der bor på campus i hverdagene.

Trivandrum International School er opstået i tæt samarbejde med stærke uddannelses- og erhvervskræfter i og omkring Trivandrum, hvilket giver vores udveksling rige muligheder for at besøge indflydelsesrige institutioner og virksomheder i området, og på den måde få et førstehåndsindtryk af udviklingen i det moderne Indien.

Fagligt

På vores efterskole underviser i en række fag, der forbereder dig til din udveksling og til globaliseringen.

Going Global er vores rejseforberedelse, der lærer dig alt det praktiske, du skal vide, før du rejser langt væk. Samtidig giver faget dig en solid og konkret viden om din destination. Læs mere

Global Citizenship er faget, der træner dine interkulturelle kompetencer og hvad, det vil sige at være medborger i det globale samfund. Vi sætter din egen viden i nye forståelsesrammer og kobler det nære og det fjerne og det kendte med det ukendte. Fagligt og kulturelt arbejder vi lokalt, nationalt og globalt for at give dig fsorskellige perspektiver og for, at du også ved, hvad din egen kultur står for i mødet med det fremmede. Læs mere

IGCSE English er det Internationale fag  fra Cambridge University i England får du en direkte oplevelse af hvordan, det er at studere og blive undervist på engelsk. Du får et international anerkendt certifikat, der beviser din evne til at tage eksamen på engelsk. Læs mere

Har du spørgsmål?

Find svarene under FAQ, hvor du/I finder svar på de mest gængse spørgsmål - eller du/I kan ringe eller kontakte os på mail.

Gå til FAQ

Kom på besøg!

Overvejer du at tage 9. eller 10. klasse på efterskole, så kom og få en forsmag på vores hverdag - den er ikke kedelig!

Læs mere

Tilmeld dig nu!

Hvis du allerede nu ved, at du vil tilbringe et efterskoleår hos os, har vi gjort tilmeldingen let...

Tilmelding

Bestil materiale!

Få tilsendt mere information om vores skole, så du træffer det rigtige valg.

Læs mere

@Eisbjerghus - Instagram

Følg vores dagligdag på Instagram 

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik