indien 9 klasse.jpg

Tag med efterskolen til Indien - 9. klasse

Udvekslingen - du lever i en indisk familie

Kunne du tænke dig at komme til Indien med efterskolen? Helt tæt på dagligdagen i verdens største demokrati?

På Eisbjerghus Internationale Efterskole rejser vi hvert år til staten Kerala, hvor vi besøger Trivandrum International School og vores værtsfamilier her.

Du kommer til at bo selv sammen med en indisk familie og følge undervisning sammen med indiske medstuderende. 

Mens vi er afsted, laver du selvfølgelig også en masse med dine rejsekammerater fra efterskolen.

Forberedelsen - vi klæder dig grundigt på

Inden vi tager afsted skal forberedelsen naturligvis være i orden. Både for sikkerhedens skyld og for at du får det optimale ud af turen. En udveksling er nemlig meget mere end en almindelig turistrejse.

Vi forbereder dig til udvekslingen med fagene Going Global, der er rejseforberedelse, Global Citizenship, som er kulturforståelse og IGSCE Engelsk (Cambridge Engelsk). Du kan se mere om dine fag og deres indhold her.

Genbesøg af dine nye, indiske venner

En rigtig udveksling går naturligvis begge veje. Derfor kommer der hvert år indiske elever til Eisbjerghus Internationale Efterskole.

Her bor de sammen med danske værtsfamilier - og du er med til at lave deres program, mens de er i Danmark: Hvad skal de opleve? Hvem skal de møde? Hvordan viser man Danmark til nogen, der aldrig har set vores lille land før?

Om Kerala og Trivandrum i Indien

Trivandrum er en moderne, indisk storby med ca. 750.000 indbyggere, som ligger delstaten Kerala på Indens sydvestlige spids. Kerala er en af Indiens mest udviklede stater med gode skoler og hospitaler samt et velfungerende politisk system.

Pga. de stabile forhold i delstaten kan man i Kerala finde en række af verdens største firmaer inden for bl.a. teknologi.

Kerala er samtidig kendt for sin paradisiske natur med lange, hvide sandstrande, palmetræer og de såkaldte "backwaters," som er idylliske søer bag kystlinjen af vand, der strømmer ned fra bjergene.

Om vores samarbejdspartner

Trivandrum International School ligger naturskønt ca. en times kørsel fra Trivandrum by. Skolen er globalt orienteret og har elever fra børnehave- til gymnasieniveau. Her mødes traditionel indisk kultur og moderne, international undervising. 

Skolen har både dagelever fra Trivandrum og omegn samt kostskoleelever, der bor på campus i hverdagene.

Trivandrum International School har et rigtig godt netværk i områdets uddannelses- og erhvervskredse. Der er derfor gode muligheder for at besøge vigtige virksomheder og institutioner i området.

Samarbejdet med Trivandrum International School giver os en unik mulighed for at opleve udviklingen i det moderne Indien.

Besøg os!

Du er altid velkommen til at komme, få en snak og mærke stemningen.

Læs mere

Tilmeld dig nu!

Hvis du allerede ved, at det skal være os, kan du tilmelde dig her.

Tilmelding

@Eisbjerghus - Instagram

Følg vores dagligdag på Instagram 

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik