rejs-til-ungarn-med-eisbjerghus-efterskole.jpg

Tag med efterskolen til Ungarn - 9. klasse

Udvekslingen - bo hos en ungarsk familie

Ungarn ligger tæt på os, men er på mange måder også fremmed. Her får du chancen for at lære landet med 10 mio. indbyggere rigtigt godt at kende.

På Eisbjerghus Internationale Efterskole rejser vi til Budpest, hvor vi følger livet på eliteskolen Szent IstvánGimnázium og hos vores værtsfamilier her.

Du bor sammen med en ungarnsk familie og følger undervisning sammen med ungarske elever på samme niveau som dig.. 

Turen er også en oplevelse midt i efterskolefælleskabet, som vi tager med os fra Danmark.

Forberedelsen - vi klæder dig grundigt på

Inden vi tager afsted skal forberedelsen naturligvis være i orden. Både for sikkerhedens skyld og for at du får det optimale ud af turen. En udveksling er nemlig meget mere end en almindelig turistrejse.

Vi forbereder dig til udvekslingen med fagene Going Global, der er rejseforberedelse, Global Citizenship, som er kulturforståelse og IGSCE Engelsk (Cambridge Engelsk). Du kan se mere om dine fag og deres indhold her.

Genbesøg af dine nye, ungarske venner

En rigtig udveksling går naturligvis begge veje. Derfor kommer der hvert år ungarske elever til Eisbjerghus Internationale Efterskole.

Her bor de sammen med danske værtsfamilier - og du er med til at lave deres program, mens de er i Danmark: Hvad skal de opleve? Hvem skal de møde? Hvordan viser man Danmark til nogen, der måske ikke har set vores lille land før?

Om Budapest og Ungarn

Budapest er en moderne storby med 1,8 mio. indbyggere. Det er en meget smuk by, som tidligere var kendt under tilnavnet "Østens Paris."

Ungarn blev medlem af EU i 2004. Indtil 1989 og Murens Fald var Ungarn en del af den sovjetisk styrede Østblok. Ungarn er derfor en del af "det nye Europa," og er - også på grund af sin omtumlede historie - et rigtigt interessant sted at rejse.

Om vores samarbejdspartner

Szent IstvánGimnázium ligger i det centrale Ungarn, og har siden grundlæggelsen i 1902 været en eftertragtet skole for borgerne i Budapest. Skolen betragter sig selv som et centrum for talentudvikling, og afholder jævnligt konkurrencer i dens fag - også de kunstneriske og musiske.

 

Besøg os!

Du er altid velkommen til at komme, få en snak og mærke stemningen.

Læs mere

Tilmeld dig nu!

Hvis du allerede ved, at det skal være os, kan du tilmelde dig her.

Tilmelding