En dag på eisbjerhus.jpg

Overvejer du at tage på efterskole?

Så benyt dig af muligheden for at besøge os og få et indblik i efterskolelivet – og tag gerne dine forældre med!

Du kan altid ringe og aftale et besøg, få mere information – og har du/I lyst, er I velkomne til at blive og spise med – det giver dig en god fornemmelse af stemningen hos os.

På rundtur i efterskolelivet

Ingen er bedre til at vise rundt end vores elever – der i øjenhøjde fortæller om skolen og svarer på alle dine spørgsmål. Efter rundturen har I mulighed for at tale med en af skolens ansatte, der også gerne vil møde jer.

Ring nu, og book en rundvisning på +45 64 42 38 40.

Besøgsdage (Undtagen efterskolernes dag, som er fra 13-17)

Vi har planlagt en række af besøgsdage, hvor vi gerne viser jer rundt på vores efterskole. Du tilmelder dig en besøgssøndag ved at udfylde formularen nedenfor.

Programmet for disse besøgsdage er:

15.00 I ankommer til skolen og modtages i skolens forhal. Der vil være elever, som står klar til rundvisning, da vi synes, at vores elever er de bedste til at fortælle om livet på Eisbjerghus Internationale Efterskole.

15.45 Fælles kaffe og kage i spisesalen og skolens forstander vil fortælle om Eisbjerghus Internationale Efterskole, vores værdier og det efterskoleliv, vi tilbyder.

16.30 Mulighed for spørgsmål og drøftelser med skolens ansatte.

17.00 Tak for i dag.

Vi glæder os til at se jer på Eisbjerghus!

 
@Eisbjerghus - Instagram

Følg vores dagligdag på Instagram 

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik