Water is life - et internationalt samarbejde

Fredag den 27. oktober kunne vi endelig løfte sløret for et super spændende tilbud til vores elever! 

I uge 30 i 2018 deltager 4 elever og 2 lærere fra Eisbjerghus i en stor internationale konference i Japan, med temaet "Water is life. På konferencen deltager skoler fra hele verden, blandt andet fra Chile, Australien, Sydafrika, Singapore og USA. Vi har tidligere være med i disse konferencer, som afholdes hvert andet år, og vi er derfor utrolig stolte over igen at få muligheden for at deltage.

Foruden deltagelse i konferencen for eleverne også mulighed for at bo hos en japansk familie i de dage de besøger Japan.

 

Deltagelse i disse konferencer er en del af det vi på Eisbjerghus kalder Eis+. Alle elever på skolen har mulighed for at søge disse projekter, det kræver dog at man er indstillet på at levere et stykke arbejde forud for projektet, deltagelse i selve projektet og efterfølgende at evaluere på denne. Til gengæld afholder vi som skole alle udgifter i forbindelse med konferencen.

Arbejdet begynder allerede her mellem efterårsferien og jul, men det er ikke kun de 4 deltagende elever der involveres, det gør hele skolen. Vi tror på fællesskabet og mener at alle hjælper med at løfte opgaven og det arbejder der ligger forud.

"Det er ganske fantastisk at vi igen har mulighed for at deltage i sådan en spændende konference, og det er et eksempel på den måde vi gerne vil arbejde med faglighed og det internationale perspektiv, i fagene og på tværs af fagene", udtaler Forstander Mads Poulsen.

Skolens elever skal nu igang med at læse op på betingelser for deltagelse, lave ansøgninger og ikke mindst arbejdet med at forberede deltagelsen.

Billederne herunder er fra deltagelse i en af vores tidligere konferencer. 


Besøg os!

Du er altid velkommen til at komme, få en snak og mærke stemningen.

Læs mere

Tilmeld dig nu!

Hvis du allerede ved, at det skal være os, kan du tilmelde dig her.

Tilmelding