Ny udvekslingspartner - Prepasup

Vi har indgået en udvekslingsaftale med Prepasup, en skole i Latinerkvarteret i Paris, om udveksling for vores 9. årgang. Udvekslingen tilbydes allerede fra dette skoleår, og vi ser frem til et godt og langt samarbejde med vores nye partner i Frankrig.

Skolen ligger i det meget smukke Latinerkvarter, lige syd for Notre Dame, og er en skole hvor eleverne kommer for at forberede sig til de bedste franske universiteter. En del af skolens elever har desuden ambitioner om at arbejde i udlandet, så det er en partner som vi glæder os til at samarbejde med.

Skolens leder, Eric, har vi tidligere samarbejdet med, så han ved hvad vi gerne ser en udveksling indeholde, og kender de kvaliteter som vi tilbyder til forløbet. Derfor har vi turde lave skiftet allerede i dette skoleår, og ikke først til det kommende.

Så har du lyst til at vide mere om fransk kultur, opleve og være en del af denne, så kunne en udveksling med Frankrig være det rigtige for dig.

Har du spørgsmål?

Find svarene under FAQ, hvor du/I finder svar på de mest gængse spørgsmål - eller du/I kan ringe eller kontakte os på mail.

Gå til FAQ

Kom på besøg!

Overvejer du at tage 9. eller 10. klasse på efterskole, så kom og få en forsmag på vores hverdag - den er ikke kedelig!

Læs mere

Tilmeld dig nu!

Hvis du allerede nu ved, at du vil tilbringe et efterskoleår hos os, har vi gjort tilmeldingen let...

Tilmelding

Bestil materiale!

Få tilsendt mere information om vores skole, så du træffer det rigtige valg.

Læs mere

@Eisbjerghus - Instagram

Følg vores dagligdag på Instagram 

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik