At sige som et dyr er også en måde at skabe relationer

I sidste weekend afholdt Eisbjerghus Internationale Efterskole vores 1. precamp, og hvilken succes! Vi havde ca. 65 tilmeldte til vores camp. Halvdelen var elever, der er tilmeldt skolen til det kommende skoleår, resten var venner som fik chancen for at se, hvilken efterskole deres venner skal gå på i 2017/2018.

Det var spændte, men også utroligt glade unge mennesker, der tjekkede ind på skolen mellem kl. 09.30 og 10.00. Alle elever blev fordelt på værelserne, og klokken 10 lagde vi fra land med introduktion i foredragssalen.

 

Icebreaking – at bryde isen

Der var planlagt en række aktiviteter som skulle bryde isen. Vi så vores deltagere på autografjagt efter andre, som havde set alle afsnit af Skam, havde været til Rasmus Seebach koncert eller kendte mindst to, der hed Ulla. Deltagerne skulle også ved hjælp af dyrelyde, finde sammen i grupper og på den måde skabe nye relationer. En sal fyldt med muh, øf, kvæk og gøende hunde gav fornemmelse af bondegård.

Vi havde planlagt et program, hvor campdeltagerne fik mulighed for at få en forsmag på det at gå på efterskole, og vores deltagere var de sejeste! De gik til alle opgaver/udfordringer med højt humør og engagement, og der er helt sikkert skabt nogle gode relationer, som kan vare ved. 

Søndag tog vi afsked, og vi håber at se mange af vores deltagere på Eisbjerghus Internationale Efterskole igen, enten som elever ellers meget gerne som gæster der besøger deres venner på skolen. Vi gentager med sikkerhed Precampen til næste år, så hvis du tænker at et efterskoleophold kunne være noget for dig, så hold øje med vores hjemmeside og Facebookside, når vi offentliggør datoen for næste års camp.

I kan se billeder fra campen på vores Facebookside og vores Instagram profil.

 

Tak for en sjov camp til alle deltagere.


Besøg os!

Du er altid velkommen til at komme, få en snak og mærke stemningen.

Læs mere

Tilmeld dig nu!

Hvis du allerede ved, at det skal være os, kan du tilmelde dig her.

Tilmelding