Tak!

Efterskolernes Dag 2017 var en super dag på Eisbjerghus Internationale Efterskole, hvor vi åbnede dørene for alle interesserede. Det er altid med stor spænding vi venter og ser hvem der kigger ind, og hvad de er mest interesseret i at høre om.

Skolens elever havde torsdag og fredag inden arbejdet med hvordan de gerne ville præsentere deres efterskole, og det havde de gjort virkelig flot. Kreativiteten var stor, og det samme var lysten og stoltheden over at vise VORES efterskole frem. Det hele blev kyndigt styret af en elevstyregruppe, kæmpe ros til dem for deres indsats.

I løbet af dagen fik vi lavet lidt video, og det har resulteret i denne lille video fra Efterskolernes Dag 2017 på Eisbjerghus. God fornøjelse og tak for besøget!

 


Næste nyhed

Fra d. 05. oktober 2017

Mød vores personale, Linda Erlund Enslev

Forrige nyhed

Har du spørgsmål?

Find svarene under FAQ, hvor du/I finder svar på de mest gængse spørgsmål - eller du/I kan ringe eller kontakte os på mail.

Gå til FAQ

Kom på besøg!

Overvejer du at tage 9. eller 10. klasse på efterskole, så kom og få en forsmag på vores hverdag - den er ikke kedelig!

Læs mere

Tilmeld dig nu!

Hvis du allerede nu ved, at du vil tilbringe et efterskoleår hos os, har vi gjort tilmeldingen let...

Tilmelding

Bestil materiale!

Få tilsendt mere information om vores skole, så du træffer det rigtige valg.

Læs mere

@Eisbjerghus - Instagram

Følg vores dagligdag på Instagram 

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik