efterskoleliv.jpg

Skole, fritid og venner i ét!

Livet på en efterskole er svært at forklare eller forstå, før du har prøvet det på egen krop. Skolegang, fritidsinteresser, venner, hverdag og weekend – det hele smelter sammen til et hele, der ikke findes andre steder.

Her på Eisbjerghus Internationale Efterskole er vi blandt andet en sprog efterskole, derfor sætter vi fagene højt, men der er stadig masser af tid til samvær, hygge og fysisk aktivitet.

Det kan være svært at holde styr på, hvad man skal have med på efterskolen. Derfor har vi skrevet en hel liste over ting der skal medbringes. Du kan finde huskelisten her

Hvorfor skal jeg vælge Eisbjerghus

  • Du lærer en masse om både verden og dig selv
  • Fantastiske rejseoplevelser
  • Du lærer sprog – med mulighed for et diplom
  • Fedt fællesskab med tryk på fælles
  • Internationalt miljø og høj faglighed
  • Kompetente og engagerede lærere
  • Skønne omgivelser og opdaterede faciliteter
  • Nye venner og et sjovt og hyggeligt efterskoleliv
  • Du får et efterskoleår som du aldrig glemmer!

Rengøring

Som i en familie deles vi et stykke hen ad vejen om de opgaver, der er i huset – uanset om du går i 9. eller 10. klasse. Derfor får du sammen med din kontaktgruppe et sted på skolen, som I er ansvarlige for at holde rent. Og tro det eller lad være – på den måde er rengøring faktisk ret hyggeligt!

Køkkentjans

Du får også en køkkentjans i løbet af året, hvor du sammen med tre kammerater hjælper personalet i køkkenet med at lave mad, vaske op, rydde af, og hvad der nu ellers er af opgaver. Her lærer du samtidig lidt om køkkenhygiejne og om at lave mad – selvom de gryder og redskaber, du kommer til at bruge her, er lidt større end dem hjemme hos dig selv. Om fredagen bestemmer du menuen, sammen med de andre der har køkkentjans… det plejer at være et hit!

 

Har du spørgsmål?

Find svarene under FAQ, hvor du/I finder svar på de mest gængse spørgsmål - eller du/I kan ringe eller kontakte os på mail.

Gå til FAQ

Kom på besøg!

Overvejer du at tage 9. eller 10. klasse på efterskole, så kom og få en forsmag på vores hverdag - den er ikke kedelig!

Læs mere

Tilmeld dig nu!

Hvis du allerede nu ved, at du vil tilbringe et efterskoleår hos os, har vi gjort tilmeldingen let...

Tilmelding

Bestil materiale!

Få tilsendt mere information om vores skole, så du træffer det rigtige valg.

Læs mere

@Eisbjerghus - Instagram

Følg vores dagligdag på Instagram 

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik