Livet på en international efterskole

Rejser, gæster og en intens hverdag

På efterskolen lever du sammen med dine venner og dine lærere 24/7. Du bor sammen din roomie og har undervisning, valgfag og fritidsaktiviteter sammen med dine kammerater. I spiser sammen og deler hverdagslivet i stort og småt.

På Eisbjerghus Internationale Efterskole har vi oven i dette ofte besøg af gæster fra vores partnere fra hele verden: Den ene uge kan der være besøg fra japanske unge, mens vi en anden er værter for franske gæstelærere.

Du er også selv ude at rejse noget af skoleåret. Derfor rykker vi noget af den boglige undervisning sammen i moduler, der kan være lidt mere tæt pakkede, end du er vant til fra folkeskolen.

Det betyder, at du skal være forberedt på en hverdag, hvor der sker mange ting: En intens dagligdag, hvor du udvikler dig og udvider din horisont sammen med dine venner og dine lærere.

Ind imellem er der selvfølgelig tid til bare at hygge og have det rart - det kan du f.eks. se i videoen herunder.

 

Vi lever som en familie

Det er lige som derhjemme: der skal laves mad og gøres rent - og nogen skal jo ligesom gøre det.

I løbet af året har du derfor køkkentjans, hvor du sammen med tre andre hjælper med at lave mad, vaske op og afvikle måltiderne på en god måde. Om fredagen er du med til at bestemme menuen.

Din kontaktgruppen har ansvaret for en del af skolen, som I gør rent. Det plejer at være ganske hyggeligt at gøre rent sammen med vennerne - og vi sætter pris på at have en pæn og ren skole at være på.

Besøg os!

Du er altid velkommen til at komme, få en snak og mærke stemningen.

Læs mere

Tilmeld dig nu!

Hvis du allerede ved, at det skal være os, kan du tilmelde dig her.

Tilmelding