Eisbjerghus_front.jpg

Om os

Sprog og Efterskole

Eisbjerghus Internationale Efterskole er en sprogefterskole med stort fokus på internationalisering gennem sprog. Vi gør meget ud af, at vores elever får stor viden og information om den verden de lever i, så de kommer videre fra deres efterskoleophold med de rigtige redskaber og et opdateret indtryk af den verden, som de skal ud at være en del af. Både de sproglige og kulturelle fag gives stor opmærksomhed, ligesom det er tilfældet for de naturvidenskabelige fag. På det personlige plan vil eleverne udvikle sig og få en langt større modenhed.

Få et certifikat der giver adgang

Vores store fokus på sprog på skolen, gør også at vi tilbyder flere forskellige certifikater, der giver gode adgangsmuligheder både herhjemme, men også i udlandet. Dette er certifikater fra Cambridge Universitetet, Goethe Instituttet og det Franske Institut.

Du kan læse meget mere om dette på vores side med sprogcertifikater.

Lær sprog på den fede måde

Eisbjerghus Internationale Efterskole gør også meget ud af, at eleverne får en anderledes oplevelse i forbindelse med deres rejser til vores samarbejdslande. Man skal derfor forvente, at man som elev får mulighed for at engagere sig i internationale samarbejdsprojekter sammen med sin nye udenlandske ven.

Dette kan du læse mere om på vores side med udlandsprojekter.

Bo privat – lær lokalt

Desuden skal eleverne på en udviklingsrejse til det land man – i forbindelse med indmeldelsen – har valgt at aflægge et besøg. Man kan blandt andet komme til Frankrig, Spanien, Indien og Kina. I det land man besøger bor man privat indkvarteret hos en jævnaldrende kammerat, som man også går i skole med. Naturligvis er der sightseeingture i forbindelse med besøget – både for at eleverne kan udvikle sig, men også for at de kan opleve andre kulturer og sprog.

Dette kan du også læse meget mere om på vores side med udveksling.

Kunne du tænke dig at se efterskolen? Læs mere på “Se efterskolen” 

Sådan finder du os

Det er nemt at komme til Nørre Åby med offentlig transport. Der kører tog mellem Fredericia og Odense – og Nørre Åby er et stop på den rute. Det tager 5  minutter at gå fra Nørre Åby station til Eisbjerghus Internationale Efterskole.

Klik her for at komme til Rejseplanen.

Kommer I kørende, er der 5 minutter i bil fra motorvejsafkørsel 57, Nørre Åby til Eisbjerghus Internationale Efterskole.

Har du spørgsmål?

Find svarene under FAQ, hvor du/I finder svar på de mest gængse spørgsmål - eller du/I kan ringe eller kontakte os på mail.

Gå til FAQ

Kom på besøg!

Overvejer du at tage 9. eller 10. klasse på efterskole, så kom og få en forsmag på vores hverdag - den er ikke kedelig!

Læs mere

Tilmeld dig nu!

Hvis du allerede nu ved, at du vil tilbringe et efterskoleår hos os, har vi gjort tilmeldingen let...

Tilmelding

Bestil materiale!

Få tilsendt mere information om vores skole, så du træffer det rigtige valg.

Læs mere

@Eisbjerghus - Instagram

Følg vores dagligdag på Instagram 

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik