Johnny Dyrvig
Næstformand

Mit navn er Johnny Dyrvig. Jeg er 39 år gammel og bosiddende i Nørre Åby, hvor jeg også er født og opvokset. Her bor jeg sammen med min kæreste, vores 3 skønne unger på 7, 9 og 12 år samt vores 2 hunde.

Jeg er meget interesseret i kost og motion, og bruger rigtigt meget tid på dette. Især ekstrem sport er min store lidenskab.

Jeg er uddannet eksporttekniker, og har igennem en meget lang årrække været ansat i en stor dansk virksomhed som bl.a. Salgschef. Jeg har dog valgt at sadle om for en stund, og er derfor pt ansat få timer om ugen i vores lokale kultur- og idrætscenter. Her varetager jeg markedsføring og salg for Motionscenteret.

Bestyrelsesarbejdet har altid interesseret mig, og jeg har igennem årene været meget aktiv i den lokale håndboldklub. Senere også professionelt, hvor jeg igennem 7 år var medlem af bestyrelsen i en stor dansk virksomhed. Det er særligt det at drive en ordentlig forretning der driver mig. At skabe vækst, fremgang og nye muligheder så man også fremad kan have en forretning. Jeg har i skrivende stund været en del af Eisbjerghus bestyrelse i 1 år. 

Har du spørgsmål?

Find svarene under FAQ, hvor du/I finder svar på de mest gængse spørgsmål - eller du/I kan ringe eller kontakte os på mail.

Gå til FAQ

Kom på besøg!

Overvejer du at tage 9. eller 10. klasse på efterskole, så kom og få en forsmag på vores hverdag - den er ikke kedelig!

Læs mere

Tilmeld dig nu!

Hvis du allerede nu ved, at du vil tilbringe et efterskoleår hos os, har vi gjort tilmeldingen let...

Tilmelding

Bestil materiale!

Få tilsendt mere information om vores skole, så du træffer det rigtige valg.

Læs mere

@Eisbjerghus - Instagram

Følg vores dagligdag på Instagram 

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik