Johnny Dyrvig
Formand

Mit navn er Johnny Dyrvig. Jeg er 39 år gammel og bosiddende i Nørre Åby, hvor jeg også er født og opvokset. Her bor jeg sammen med min kæreste, vores 3 skønne unger på 7, 9 og 12 år samt vores 2 hunde.

Jeg er meget interesseret i kost og motion, og bruger rigtigt meget tid på dette. Især ekstrem sport er min store lidenskab.

Jeg er uddannet eksporttekniker, og har igennem en meget lang årrække været ansat i en stor dansk virksomhed som bl.a. Salgschef. Jeg har dog valgt at sadle om for en stund, og er derfor pt. ansat få timer om ugen i vores lokale kultur- og idrætscenter. Her varetager jeg markedsføring og salg for Motionscenteret.

Bestyrelsesarbejdet har altid interesseret mig, og jeg har igennem årene været meget aktiv i den lokale håndboldklub. Senere også professionelt, hvor jeg igennem 7 år var medlem af bestyrelsen i en stor dansk virksomhed. Det er særligt det at drive en ordentlig forretning der driver mig. At skabe vækst, fremgang og nye muligheder så man også fremad kan have en forretning. 

Besøg os!

Du er altid velkommen til at komme, få en snak og mærke stemningen.

Læs mere

Tilmeld dig nu!

Hvis du allerede ved, at det skal være os, kan du tilmelde dig her.

Tilmelding

@Eisbjerghus - Instagram

Følg vores dagligdag på Instagram