Ritt Kristensen
Bestyrelsesmedlem og sekretær for bestyrelsen

36 år, mor til to (en dreng, der hedder Sune på 12 år og en pige, der hedder Carla på 9 år). Jeg er oprindeligt fra Jylland, lige syd for Kolding, men har boet på Fyn i 17 år. Jeg er folkeskolelærer og international koordinator på Holluf Pile skole i Odense, hvor jeg har været i snart to år. Jeg var tidligere ansat på en anden skole i Odense i 9 år, hvor jeg også arbejdede som international koordinator.

Jeg har siddet i bestyrelsen i et år og har rollen som sekretær. Jeg sidder i bestyrelsen på Eisbjerghus, fordi unge menneskers interkulturelle udvikling ligger mig på sinde. Jeg mener, at det er ganske afgørende for unge menneskers evne til at indgå i et globaliseret samfund, at de tidligt i deres liv tilegner sig interkulturelle kompetencer. 

Har du spørgsmål?

Find svarene under FAQ, hvor du/I finder svar på de mest gængse spørgsmål - eller du/I kan ringe eller kontakte os på mail.

Gå til FAQ

Kom på besøg!

Overvejer du at tage 9. eller 10. klasse på efterskole, så kom og få en forsmag på vores hverdag - den er ikke kedelig!

Læs mere

Tilmeld dig nu!

Hvis du allerede nu ved, at du vil tilbringe et efterskoleår hos os, har vi gjort tilmeldingen let...

Tilmelding

Bestil materiale!

Få tilsendt mere information om vores skole, så du træffer det rigtige valg.

Læs mere

@Eisbjerghus - Instagram

Følg vores dagligdag på Instagram 

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik