Tove Heidemann
Bestyrelsesformand

Jeg hedder Tove Heidemann og er formand for bestyrelsen. Det har jeg været siden skolens start. Jeg opfatter EIS som et laboratorium for pædagogisk udviklingsarbejde. Der er kort fra beslutning til handling. Hvis noget virker godt, holder vi fast i det, hvis ikke, ja, så kan det laves om. Skolens særkende er det internationale, gensidigt udbytterige samarbejde i form af fælles projekter og udvekslinger - samtidig med, at der lægges vægt på det gode efterskoleliv.

Selv har jeg arbejdet med internationalisering i uddannelserne siden slutningen af firserne. Som journalist, underviser, projektleder, forsker og indtil 2015 som leder af UC Syd's internationale relationer. Men selv med så mange erfaringer i bagagen kan man blive glad og rørt, når elever med lys i øjnene begejstrede fortæller om, hvordan det var at besøge en jævnaldrende i et andet land og bo privat og opleve, opleve, opleve. Det er det, de vokser og lærer af på helt andre måder, end ved undervisning i et klasselokale.

Besøg os!

Du er altid velkommen til at komme, få en snak og mærke stemningen.

Læs mere

Tilmeld dig nu!

Hvis du allerede ved, at det skal være os, kan du tilmelde dig her.

Tilmelding

Bestil materiale!

Få mere at vide om vores skole på mail eller almindelig post.

Læs mere

@Eisbjerghus - Instagram

Følg vores dagligdag på Instagram 

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik