3 dage tilbage til næste besøgsdag! - meld dig til her!

Få pladser til næste skoleår - meld dig til i dag

Spanien, San Sebastian

Spanien, San Sebastian - 10. klasse

Vi elsker Spanien på Eisbjerghus Internationale Efterskole

Kom og besøg os!

Kom med os til Spanien og Baskerlandet

Vi elsker Spanien på Eisbjerghus Internationale Efterskole. Særligt Baskerlandet med den spændende historie og det helt særlige sprog, som kun kan findes her.

På udvekslingen kommer du helt tæt på livet i Spanien og på dine nye venner fra privatskolen Collegia Sagrado Corazón Mundaiz.

Vi forbereder dig grundigt

Udveksling er mere end en turistrejse. Derfor skal du være forberedt, så du får det optimale ud af rejsen. På Eisbjerghus Internationale Efterskole forbereder vi dig via følgende fag:

Going Global er vores rejseforberedelse, der lærer dig alt det praktiske, du skal vide, før du rejser langt væk, og giver dig en solid og konkret viden om din destination. Læs mere om Going Global.

Global Perspectives er faget, der træner dine interkultu­relle kompetencer, og du bliver klogere på hvad, det vil sige at være medborger i det globale samfund. Vi sætter din egen viden i nye forståelsesrammer og kobler det nære med det fjerne og det kendte med det ukendte. Fagligt og kulturelt arbejder vi lokalt, nationalt og globalt for at give dig forskellige perspektiver og for, at du også ved hvad din egen kultur står for i mødet med det det nye og anderledes. Læs mere om Global Perspectives.

IGCSE English er det Internationale fag  fra Cambridge University i England får du en direkte oplevelse af hvordan, det er at studere og blive undervist på engelsk. Du får et international anerkendt certifikat, der beviser din evne til at tage eksamen på engelsk. Læs mere om IGSCE English.

International Class: I vores 10.kl. IC kan du tage en række Cambridge eksamener, og du har muligheden for at få et IGCSE certifi­kat.

Du får også besøg fra Spanien

I løbet af året på Eisbjerghus Internationale Efterskole får du også besøg af dine nye, spanske venner. Hvad de skal opleve i Danmark er du med til at bestemme.

Spanierne bliver indkvarteret blandt danske værtsfamilier og følger en del af undervisningen på efterskolen. På den måde kommer de lige så tæt på danske måder at leve på, som du kommer på dem i San Sebastian.

Om San Sebastian og vores spanske partner

San Sebastian har ca. 150.000 indbyggere, og ligger i Baskerlandet ud til Atlanterhavet. Det er charmerende by, hvor man tydeligt mærker den spændende og omskiftelige historie.

Skolen, El Colegio de Saegrada Corazon er en privatskole med højt fagligt niveau, som bliver drevet af brødreordenen Los Hermanos de Sagrada Corazon. Skolen har ca. 400 elever fra 2 – 18 år, og bygger på traditionelle værdier og katolsk tradition.

Det sidste mærker man dog ikke det store til i hverdagen, hvor sport som f.eks. roning på den lokale flod fylder meget.

Vi udveksler med elever fra første bachillearato, som svarer til et dansk gymnasium.

Besøg os!

Kom når det passer jer - eller book én af vores faste besøgsdage
Kom og besøg os!

Tilmeld dig gammel elevdag!

Udfyld formularen herunder og tilmeld dig gammel elevdag.

Kontakt os

Skriv til os ved hjælp af formularen neden under eller klik på linket for at få mere information om blandt andet vores åbningstider, vagttelefon osv.
Mere information omkring kontakt

Kom når det passer jer - eller book én af vores faste besøgsdage

Kommer I selv, bliver du og dine forældre vist rundt af eleverne. Efter rundvisningen kan I snakke med en medarbejder.
Læs mere om at besøge os her