3 dage tilbage til næste besøgsdag! - meld dig til her!

Få pladser til næste skoleår - meld dig til i dag

3 dage tilbage til næste besøgsdag!

Besøg os enten ved at aftale en personlig rundvisning med elever og efterfølgende snak med en medarbejder på 6442 3840, eller tilmeld jer en af de planlagte besøgsdage for at se skolen sammen med andre interesserede.

Kom og besøg os!
Få pladser til næste skoleår! Klik her og meld dig til i dag!

Bliv del af en udenlandsk familie

På en udveksling bliver du typisk sat sammen med den elev fra partnerskolen, som du bor hos privat, mens vi er afsted. Derfor kommer du rigtig tæt på hverdagslivet i landet. Det giver en helt særlig forståelse for de mennesker, du besøger.

På hverdage er du enten med din vært til undervisning, eller også følges I til den aktivitet eller tur, som er planlagt for hele rejsegruppen. Fritiden bruger du sammen med din udvekslingspartner og dine efterskolevenner. I weekenden er der ofte planlagt et fælles arrangement.

Du får selv besøg

De fleste af vores udvekslinger indebærer også, at du selv få besøg. Den internationale ven bor enten på skolen eller hos en dansk værtsfamilie. Du er med til at arrangere udvekslingen og bestemme, hvad der skal ske.

3 dage tilbage til næste besøgsdag!
Kom og besøg os!

Tilmeld dig gammel elevdag!

Udfyld formularen herunder og tilmeld dig gammel elevdag.

Kontakt os

Skriv til os ved hjælp af formularen neden under eller klik på linket for at få mere information om blandt andet vores åbningstider, vagttelefon osv.
Mere information omkring kontakt

Kom når det passer jer - eller book én af vores faste besøgsdage

Kommer I selv, bliver du og dine forældre vist rundt af eleverne. Efter rundvisningen kan I snakke med en medarbejder.
Læs mere om at besøge os her