3 dage tilbage til næste besøgsdag! - meld dig til her!

Få pladser til næste skoleår - meld dig til i dag

Overraskelse

Joker-udvekslingen - 10. klasse

Vi har rigtig mange internationale kontakter, som vi udveksler og arbejder sammen med.

Kom og besøg os!

Tag med til… en overraskelse

Vi har rigtig mange internationale kontakter, som vi udveksler og arbejder sammen med. Derfor er én udveksling hvert år dedikeret til den bedste mulighed, der åbner sig.

De kommende år vil turen med sandsynlighed gå til enten Sydkorea, USA eller Japan. Hvis du har lyst til en god overraskelse og er åben for det meste, er Joker-klassen for dig.

Vi forbereder dig grundigt

Udveksling er mere end en turistrejse. Derfor skal du være forberedt, så du får det optimale ud af det. Både når du skal afsted, og når I er værter hjemme på efterskolen. På Eisbjerghus Internationale Efterskole forbereder vi dig via følgende fag:

Going Global er vores rejseforberedelse, der lærer dig alt det praktiske, du skal vide, før du rejser langt væk, og giver dig en solid og konkret viden om din destination. Læs mere om Going Global.

Global Perspectives er faget, der træner dine interkultu­relle kompetencer, og du bliver klogere på hvad, det vil sige at være medborger i det globale samfund. Vi sætter din egen viden i nye forståelsesrammer og kobler det nære med det fjerne og det kendte med det ukendte. Fagligt og kulturelt arbejder vi lokalt, nationalt og globalt for at give dig forskellige perspektiver og for, at du også ved hvad din egen kultur står for i mødet med det det nye og anderledes. Læs mere om Global Perspectives.

IGCSE English er det Internationale fag  fra Cambridge University i England får du en direkte oplevelse af hvordan, det er at studere og blive undervist på engelsk. Du får et international anerkendt certifikat, der beviser din evne til at tage eksamen på engelsk. Læs mere om IGSCE English.

International Class: I vores 10.kl. IC kan du tage en række Cambridge eksamener, og du har muligheden for at få et IGCSE certifi­kat.

Du får også besøg

I løbet af året på Eisbjerghus Internationale Efterskole får du også besøg af dine nye, internationale venner. Hvad de skal opleve i Danmark er du med til at bestemme.

Jeres udvekslings-buddies bliver indkvarteret blandt danske værtsfamilier og følger en del af undervisningen på efterskolen. På den måde kommer de lige så tæt på danske måder at leve på, som du kommer på deres liv.

Besøg os!

Kom når det passer jer - eller book én af vores faste besøgsdage
Kom og besøg os!

Tilmeld dig gammel elevdag!

Udfyld formularen herunder og tilmeld dig gammel elevdag.

Kontakt os

Skriv til os ved hjælp af formularen neden under eller klik på linket for at få mere information om blandt andet vores åbningstider, vagttelefon osv.
Mere information omkring kontakt

Kom når det passer jer - eller book én af vores faste besøgsdage

Kommer I selv, bliver du og dine forældre vist rundt af eleverne. Efter rundvisningen kan I snakke med en medarbejder.
Læs mere om at besøge os her