Kom og besøg os - meld dig til her!

Få pladser til næste skoleår - meld dig til i dag

Efterskole med fagligt fokus

Eisbjerghus Internationale Efterskole er en skole med et stærkt fagligt fokus. Det gælder på tværs af de forskellige fag.

Vi har et naturligt fokus på sprog, da sprog er nøglen til at forstå og kunne kommunikere med menneskene i vores værtslande.

Book et besøg på EIS

Besøg os enten ved at aftale en personlig rundvisning med elever og efterfølgende snak med en medarbejder på 6442 3840, eller tilmeld jer en af de planlagte besøgsdage for at se skolen sammen med andre interesserede.

Kom og besøg os!
Få pladser til næste skoleår! Klik her og meld dig til i dag!

Få et internationale sprogcertifikat

Vi tilbyder flere forskellige sprog, der giver gode adgangsmuligheder herhjemme og i udlandet.

Hos os kan du tage certifikater fra Cambridge University, Goethe Instituttet og DELF certifikat fra “Institut Francais” Se mere her.

Vi udveksler med hele verden

Som elev på Eisbjerghus Internationale Efterskole vælger du en udveksling og fagpakke, der passer til den.

Når vi rejser, bor vi som regel privat, sådan at vores elever bor hos en jævnaldrende kammerats familie. Det samme gælder, når udvekslingen går den anden vej – altså til os i Danmark.

Se mere om udvekslingerne under 9. klasse og 10. klasse.

"
Fællesskabet på efterskolen er noget helt særligt. Det er nærmest en familiefølelse, synes jeg, hvor man nu har venner i hele Danmark. Udadtil har jeg nok tidligere virket lidt ’fremme i skoene’, fordi jeg havde kammerater, som var ældre end mig., men jeg har manglet en selvstændighed – og det føler jeg, at jeg har fået her, da jeg er blevet mere moden
Læs hele Nicklas' oplevelseNicklas16 år.
"
Jeg oplever faktisk, at det kan føles som om, at man får brødre og søstre. Eksempelvis kan det sagtens være, at du ikke kommer til at bo på værelse med nogen, som bliver dine allerbedste venner. Men man lærer alligevel at sætte pris på hinanden, lidt ligesom i en familie
Læs hele Annas oplevelseAnna Dresing16 år.
54 dage tilbage til næste besøgsdag!
Kom og besøg os!Kom og besøg os!

Tilmeld dig gammel elevdag!

Udfyld formularen herunder og tilmeld dig gammel elevdag.

Kontakt os

Skriv til os ved hjælp af formularen neden under eller klik på linket for at få mere information om blandt andet vores åbningstider, vagttelefon osv.
Mere information omkring kontakt
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kom når det passer jer - eller book én af vores faste besøgsdage

Kommer I selv, bliver du og dine forældre vist rundt af eleverne. Efter rundvisningen kan I snakke med en medarbejder.

Vi afholder ikke flere faste besøgsdage inden skoleåret 24/25. Du kan dog stadig nå at booke et besøg. Blot vælg "Bliv ringet op" i formularen, eller ring på +45 64 42 38 40 - så finder vi sammen med dig, en dag du kan komme på besøg.
Sidste mulighed for besøg er d. 6 juli 2024.
Læs mere om at besøge os her