3 dage tilbage til næste besøgsdag! - meld dig til her!

Få pladser til næste skoleår - meld dig til i dag

Hvis du er klar til at rejse, leve og udvide din horisont, er vi et rigtig godt valg. Eisbjerghus Internationale Efterskole er for dig, som mangler faglig udfordring, har et internationalt mindset og har mod på at prøve noget nyt. Hvis du har stor interesse for sprog og andre kulturer, er vi det rette valg.

Meget af undervisningen foregår på engelsk, og du har endda mulighed for at tilvælge sprog som f.eks. japansk, kinesisk eller spansk. Hvert år rejser vi ud i verden og udveksler med andre skoler. Du kommer til at opleve, hvordan det er at have en skolegang og hverdag i et andet land, ligesom der kommer elever og besøger os og deltager i skolegangen og hverdagen herhjemme.

3 dage tilbage til næste besøgsdag!

Besøg os enten ved at aftale en personlig rundvisning med elever og efterfølgende snak med en medarbejder på 6442 3840, eller tilmeld jer en af de planlagte besøgsdage for at se skolen sammen med andre interesserede.

Kom og besøg os!
Få pladser til næste skoleår! Klik her og meld dig til i dag!

Er et efterskoleophold noget for dig?

Et efterskoleophold gør rigtig meget ved dig som person. Du lærer dig selv at kende på en helt ny måde. Mange af vores tidligere elever beretter ofte om en personlig modning, som gør dem i stand til at forme deres fremtid ud fra en helt ny vinkel.

Ønsker du at få en forsmag på, hvordan det er at gå på Eisbjerghus Internationale Efterskole, er du velkommen til at tilmelde dig Efterskolernes Dag. Hvis datoen ikke passer, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os og aftale en anden dag.

Læs mere om hvorfor du skal vælge Eisbjerghus lige her.

3 dage tilbage til næste besøgsdag!
Kom og besøg os!

Tilmeld dig gammel elevdag!

Udfyld formularen herunder og tilmeld dig gammel elevdag.

Kontakt os

Skriv til os ved hjælp af formularen neden under eller klik på linket for at få mere information om blandt andet vores åbningstider, vagttelefon osv.
Mere information omkring kontakt

Kom når det passer jer - eller book én af vores faste besøgsdage

Kommer I selv, bliver du og dine forældre vist rundt af eleverne. Efter rundvisningen kan I snakke med en medarbejder.
Læs mere om at besøge os her