Kom og besøg os - meld dig til her!

Få pladser til næste skoleår - meld dig til i dag

Japan, Osaka

Japan, Osaka - 10. klasse

Japan er fantastisk. Tag med os til Osaka – og bo hos vores partnere.

Kom og besøg os!

Tag til Japan med efterskolen

Japan er fantastisk. Tag med os til Osaka – og bo hos vores partnere. Du følger livet i en japansk familie og på vores partnerskoler. I fritiden er du sammen med dine efterskolevenner for at opleve og udforske Japan.

Osaka ligger på hovedøen Honshu og er med sine 2,872 mio. indbyggere den tredjestørste by i Japan, efter Tokyo og Yokohama. Geografisk ligger Osaka ved Yodo flodens udmunding i Osaka Bugt midt i Kansai-regionen.

I Japan samarbejder vi med Osaka WMCA International High School og Osaka WMCA International School.

Vi forbereder dig grundigt

Udveksling er en stor oplevelse – og også en stor opgave. Derfor forbereder vi dig grundigt. På Eisbjerghus Internationale Efterskole har vi følgende fagpakke, som forbereder dig på turen:

Going Global er vores rejseforberedelse, der lærer dig alt det praktiske, du skal vide, før du rejser langt væk, og giver dig en solid og konkret viden om din destination. Læs mere om Going Global

Global Perspectives er faget, der træner dine interkultu­relle kompetencer, og du bliver klogere på hvad, det vil sige at være medborger i det globale samfund. Vi sætter din egen viden i nye forståelsesrammer og kobler det nære med det fjerne og det kendte med det ukendte. Fagligt og kulturelt arbejder vi lokalt, nationalt og globalt for at give dig forskellige perspektiver og for, at du også ved hvad din egen kultur står for i mødet med det det nye og anderledes. Læs mere om Global Perspectives

IGCSE English er det Internationale fag  fra Cambridge University i England får du en direkte oplevelse af hvordan, det er at studere og blive undervist på engelsk. Du får et international anerkendt certifikat, der beviser din evne til at tage eksamen på engelsk. Læs mere om IGSCE English

International Class: I vores 10.kl. IC kan du tage en række Cambridge eksamener, og du har muligheden for at få et IGCSE certifi­kat.

Japanerne kommer til Danmark

Udveksling er naturligvis gensidig: Japanerne kommer også til Danmark for at lære om vores, lille land i Nordeuropa. Du er med til at bestemme, hvad de skal se og opleve. På denne måde får du også et helt anderledes blik på Danmark og dig selv.

Om Osaka og vores partnerskoler

Osaka har ca. 2,8 mio. indbyggere, og er Japans tredjestørste by. Osaka er et spændende miks af det nye og det traditionelle, og er på denne måde et spejl af Japans stærke tendens til både at være traditionel og meget moderne på samme tid. Osaka er også kendt for sin madkultur.

Vores partnerskoler er kendte for kreativ og engagerende undervisning sant for at uddanne eleverne til at være verdensborgere i en globaliseret verden. Osaka WMCA International School er desuden WASC-certificeret, hvilket betyder at rigtig mange elever med en international baggrund søger netop denne skole (WASC er en certificering, der primært bruges i det amerikanske skolesystem).

Besøg os!

Kom når det passer jer - eller book én af vores faste besøgsdage
Kom og besøg os!

Tilmeld dig gammel elevdag!

Udfyld formularen herunder og tilmeld dig gammel elevdag.

Kontakt os

Skriv til os ved hjælp af formularen neden under eller klik på linket for at få mere information om blandt andet vores åbningstider, vagttelefon osv.
Mere information omkring kontakt
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kom når det passer jer - eller book én af vores faste besøgsdage

Kommer I selv, bliver du og dine forældre vist rundt af eleverne. Efter rundvisningen kan I snakke med en medarbejder.

Vi afholder ikke flere faste besøgsdage inden skoleåret 24/25. Du kan dog stadig nå at booke et besøg. Blot vælg "Bliv ringet op" i formularen, eller ring på +45 64 42 38 40 - så finder vi sammen med dig, en dag du kan komme på besøg.
Sidste mulighed for besøg er d. 6 juli 2024.
Læs mere om at besøge os her