3 dage tilbage til næste besøgsdag! - meld dig til her!

Få pladser til næste skoleår - meld dig til i dag

I fællesstuen er det oplagt at sætte sig godt til rette, og hive et af de mange brætspil frem. Du finder også konsoller, billardbord og fodboldborde. Nogle vælger også at se en film og bare slappe af.

Kan du lide at være aktiv, finder du et træningslokale med forskellige maskiner og vægte. Du kan også gå eller løbe en tur udenfor i det naturskønne område, som grænser direkte op til efterskolen.

Ønsker du at prøve kræfter med at lave din egen pizza i en pizzaovn, så er der muligt i perioder at tage en tur forbi vores udendørskøkken.

Vælger du at blive på efterskolen i weekenden, vil der altid være nogle særlige tiltag. Det kan f.eks. være weekend-events, hvor der pyntes op til halloween, jul eller Melodi Grand Prix. 

Du kan også overnatte i det fri med udsigt til nattehimlen i et af vores shelters. Vores shelters er dog kun til brug i weekenden.

3 dage tilbage til næste besøgsdag!

Besøg os enten ved at aftale en personlig rundvisning med elever og efterfølgende snak med en medarbejder på 6442 3840, eller tilmeld jer en af de planlagte besøgsdage for at se skolen sammen med andre interesserede.

Kom og besøg os!
Få pladser til næste skoleår! Klik her og meld dig til i dag!

Oversigt over faciliteter på Eis

  • Brætspil
  • Billardbord og bordfodbold
  • Træningslokale
  • Udendørskøkken
  • Shelters
3 dage tilbage til næste besøgsdag!
Kom og besøg os!

Tilmeld dig gammel elevdag!

Udfyld formularen herunder og tilmeld dig gammel elevdag.

Kontakt os

Skriv til os ved hjælp af formularen neden under eller klik på linket for at få mere information om blandt andet vores åbningstider, vagttelefon osv.
Mere information omkring kontakt

Kom når det passer jer - eller book én af vores faste besøgsdage

Kommer I selv, bliver du og dine forældre vist rundt af eleverne. Efter rundvisningen kan I snakke med en medarbejder.
Læs mere om at besøge os her