3 dage tilbage til næste besøgsdag! - meld dig til her!

Få pladser til næste skoleår - meld dig til i dag

University of Cambridge

Uanset hvilket klassetrin eller linje du vælger, får du IGCSE-engelsk. Det vil sige, at du bliver både undervist og eksamineret efter de regler Cambridge Universitet sætter op. Det er internationale standarder, som er godkendt verden over af universiteter og andre uddannelsessteder.

På Eisbjerghus Internationale Efterskole har vi flere Cambridge-certificerede lærere.

Læs mere her
3 dage tilbage til næste besøgsdag!

Besøg os enten ved at aftale en personlig rundvisning med elever og efterfølgende snak med en medarbejder på 6442 3840, eller tilmeld jer en af de planlagte besøgsdage for at se skolen sammen med andre interesserede.

Kom og besøg os!
Få pladser til næste skoleår! Klik her og meld dig til i dag!

GOETHE Institut

I 10. klasse har du mulighed for at vælge GOETHE tysk. Det betyder, at du kommer til en prøve fra GOETHE Instituttet, som er Forbundsrepublikken Tysklands kulturinstitut i udlandet. Prøven kræver tysk på basisniveau, hvor du kan gøre dig forståelig på simpelt tysk.

Læs mere her

DELF/DALF

I 9. og 10. klasse har du mulighed for at vælge DELF (Diplôme d’études en langue française) fransk, men også som dygtig og engageret begynder har du mulighed for at få et diplom.
DELF er en officiel eksamen i fransk for udlændinge, som dokumenterer sprogkundskaber og især evnen til at udtrykke sig i hverdagssituationer. Diplomet udstedes på flere niveauer og udstedes af det franske undervisningsministerium.

Læs mere her
3 dage tilbage til næste besøgsdag!
Kom og besøg os!

Tilmeld dig gammel elevdag!

Udfyld formularen herunder og tilmeld dig gammel elevdag.

Kontakt os

Skriv til os ved hjælp af formularen neden under eller klik på linket for at få mere information om blandt andet vores åbningstider, vagttelefon osv.
Mere information omkring kontakt

Kom når det passer jer - eller book én af vores faste besøgsdage

Kommer I selv, bliver du og dine forældre vist rundt af eleverne. Efter rundvisningen kan I snakke med en medarbejder.
Læs mere om at besøge os her