3 dage tilbage til næste besøgsdag! - meld dig til her!

Få pladser til næste skoleår - meld dig til i dag

Bliv en del af et internationalt miljø

Når du vælger Eisbjerghus Internationale Efterskole kommer du på efterskole med hele verden. Du får mulighed for at opleve og udforske kulturen i et andet land, som du selv vælger. Vi kører udvekslinger med elever fra:

  • Kina
  • Sydkorea
  • Spanien
  • Japan
  • Ungarn

Du kommer til at bo hos en værtsfamilie med en jævnaldrende studerende, som præsenterer dig for sit land set ud fra den unges øjne.

Du stifter endvidere bekendtskab med det pågældende lands skolesystem, og i løbet af året vil den internationale studerende komme på besøg i Danmark og enten bo på skolen eller hos en dansk værtsfamilie. Du er selv med ind over, hvordan udvekslingen arrangeres.

3 dage tilbage til næste besøgsdag!

Besøg os enten ved at aftale en personlig rundvisning med elever og efterfølgende snak med en medarbejder på 6442 3840, eller tilmeld jer en af de planlagte besøgsdage for at se skolen sammen med andre interesserede.

Kom og besøg os!
Få pladser til næste skoleår! Klik her og meld dig til i dag!

Et højt fagligt niveau

Det hele går selvfølgelig ikke op i udveksling, selvom det fylder en del i det daglige. På Eisbjerghus Internationale Efterskole har vi stort fokus på at skabe et spændende og inspirerende læringsmiljø, som har til formål at afføde en høj faglighed blandt eleverne.

Vi tilbyder fag, som ikke findes i en ordinær klasse. Når du tager en 10. klasse, har du mulighed for at vælge et begyndersprog:

  • Kinesisk
  • Japansk
  • Spansk
  • Fransk

I 9. klasse skal du udover engelsk enten vælge tysk eller fransk som andetsprog.

Dertil findes en masse spændende valgfag, som tager afsæt i forskellige kategorier indenfor: sport og spænding, musik og medier, kreativt og kunstnerisk samt dybt og dannet.

Flere af vores fag kan vælges på engelsk, såsom Cambridge Mathematics og Global Perspectives, hvor du får et certifikat som bevis for din kunnen.

Selvudvikling og det fedeste fællesskab

Det er fedt at gå på efterskole, og du får din helt egen hverdag, hvor du deler værelse med elever fra andre klasser og klassetrin. Dette betyder, at selvom du tager en 9. klasse på Eis, kan du sagtens dele værelse med nogle fra 10. klasse – og omvendt. Det giver den fedeste synergi, når eleverne lærer hinanden at kende på tværs af klasserne og bliver en del af et fællesskab. Du kan læse mere om, hvordan du bor på efterskolen, lige her.

Efter et ophold på Eisbjerghus Internationale Efterskole går du herfra med et internationalt mindset, ny viden og kompetencer, som gør dig til en stærkere person, der er klar til at stå på egne ben i den store vide verden.

3 dage tilbage til næste besøgsdag!
Kom og besøg os!

Tilmeld dig gammel elevdag!

Udfyld formularen herunder og tilmeld dig gammel elevdag.

Kontakt os

Skriv til os ved hjælp af formularen neden under eller klik på linket for at få mere information om blandt andet vores åbningstider, vagttelefon osv.
Mere information omkring kontakt

Kom når det passer jer - eller book én af vores faste besøgsdage

Kommer I selv, bliver du og dine forældre vist rundt af eleverne. Efter rundvisningen kan I snakke med en medarbejder.
Læs mere om at besøge os her