Kom og besøg os - meld dig til her!

Få pladser til næste skoleår - meld dig til i dag

Sæt dit eget præg på værelset

Alle værelser er udstyret med senge, skrivebord, hylder samt skabe til alle, og der er bad på hvert værelse. Selvom du deler værelse med andre, kan du sagtens gøre dit “område” af værelset personligt med f.eks. plakater, billeder, lyskæder, nips og lignende. Der er intet federe end at se eleverne finde sig godt til rette og sætte sit eget personlige præg på værelset.

Book et besøg på EIS

Besøg os enten ved at aftale en personlig rundvisning med elever og efterfølgende snak med en medarbejder på 6442 3840, eller tilmeld jer en af de planlagte besøgsdage for at se skolen sammen med andre interesserede.

Kom og besøg os!
Få pladser til næste skoleår! Klik her og meld dig til i dag!

Roomies & klassetrin

Du kommer til at dele værelse med op til 3 roomies, og de vil som regel være fra en anden klasse og måske også klassetrin end dig selv. Det vil sige, at du faktisk kan komme til at dele værelse med nogle fra både 9. klasse og 10. klasse. Derfor kommer du hurtigt til at kende eleverne fra de andre klasser, hvilket gør det lettere at blive en del af et solidt og hyggeligt fællesskab.

Bad til alle – men dit eget rod

Alle værelser har eget bad og toilet. Hver morgen skal I sørge for, at I har ryddet op og fejet, inden I går til morgenmad. Bare tænk på, hvor meget du selv kan rode på dit værelse derhjemme – og gang det så med antallet af elever på værelset – det bliver hurtigt noget værre noget.

Du og alle dine kammerater skal være på eget værelse klokken 22.00, og kl. 22.45 skal lyset være slukket.

"
Her lærer vi for alvor at give plads til andre, som er forskellige fra én selv. At anerkende i stedet for at nedgøre. Man kan selvfølgelig ikke nå at få et tæt forhold til alle på skolen, men vi har alle en god idé om, hvem hinanden er.
Læs hele Frederikkes oplevelseFrederikke16 år.
"
Det fedt at have fået nogle faglige udfordringer, som jeg også har manglet før, og her gælder det om at følge med, ellers kommer man hurtigt til at mangle noget. Samtidig er det virkelig fedt, at man altid kan få hjælp til lektier enten fra sin egen lærer eller en af de andre.
Læs hele Nicklas' oplevelseNicklas16 år.
54 dage tilbage til næste besøgsdag!
Kom og besøg os!Kom og besøg os!

Tilmeld dig gammel elevdag!

Udfyld formularen herunder og tilmeld dig gammel elevdag.

Kontakt os

Skriv til os ved hjælp af formularen neden under eller klik på linket for at få mere information om blandt andet vores åbningstider, vagttelefon osv.
Mere information omkring kontakt
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kom når det passer jer - eller book én af vores faste besøgsdage

Kommer I selv, bliver du og dine forældre vist rundt af eleverne. Efter rundvisningen kan I snakke med en medarbejder.

Vi afholder ikke flere faste besøgsdage inden skoleåret 24/25. Du kan dog stadig nå at booke et besøg. Blot vælg "Bliv ringet op" i formularen, eller ring på +45 64 42 38 40 - så finder vi sammen med dig, en dag du kan komme på besøg.
Sidste mulighed for besøg er d. 6 juli 2024.
Læs mere om at besøge os her