3 dage tilbage til næste besøgsdag! - meld dig til her!

Få pladser til næste skoleår - meld dig til i dag

Du skal tage på efterskole, fordi du kommer ud på en personlig rejse, hvor du udvikler dig helt gevaldigt. Dette er tiden, hvor du løsriver dig fra dine forældre, lærer at stå på egne ben og oplever dig selv på en helt ny måde. Du bryder med dine vante rammer, og skaber en helt ny hverdag blandt nye omgivelser og mennesker.

Uanset om du tager på efterskole i 9. eller 10. klasse, vil du i løbet af året få en masse oplevelser sammen med nye mennesker, som både tæller elever og lærere. Med andre ord lærer du at blive en del af et unikt fællesskab. Selvom det for nogen kan virke grænseoverskridende, gør vi alt for, at efterskolelivet bliver en spændende og mindeværdig periode, hvor du tilegner dig ny viden og kompetencer, som du kan tage med dig videre i livet.

3 dage tilbage til næste besøgsdag!

Besøg os enten ved at aftale en personlig rundvisning med elever og efterfølgende snak med en medarbejder på 6442 3840, eller tilmeld jer en af de planlagte besøgsdage for at se skolen sammen med andre interesserede.

Kom og besøg os!
Få pladser til næste skoleår! Klik her og meld dig til i dag!

Skal din personlige udvikling foregå på Eisbjerghus Internationale Efterskole?

Eisbjerghus er en international efterskole, som foruden sin høje faglighed, fællesskab og fede læringsmiljø fokuserer på internationale fag og udvekslinger. Her har du mulighed for at opleve verden og komme på udveksling på den anden side af kloden.

Læs mere om hvorfor du skal vælge Eisbjerghus Internationale Efterskole, her.

3 dage tilbage til næste besøgsdag!
Kom og besøg os!

Tilmeld dig gammel elevdag!

Udfyld formularen herunder og tilmeld dig gammel elevdag.

Kontakt os

Skriv til os ved hjælp af formularen neden under eller klik på linket for at få mere information om blandt andet vores åbningstider, vagttelefon osv.
Mere information omkring kontakt

Kom når det passer jer - eller book én af vores faste besøgsdage

Kommer I selv, bliver du og dine forældre vist rundt af eleverne. Efter rundvisningen kan I snakke med en medarbejder.
Læs mere om at besøge os her